Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 körüli nők! Mit várnátok el ilyen helyzetben?
Ismerkedek egy 34 éves nővel egy társkeresőn. Én 23 éves vagyok, nincs még tapasztalatom sokkal idősebb nővel, ezért egy pár tanácsot szívesen elfogadnék:D
Láttuk már egymást, mert a közelben lakik, de még nem beszéltünk élőben. Egyértelműnek tűnik, hogy nem kapcsolatot akar, illetve én sem, tehát valószínűleg ő is olyan embert keres, akivel összejárhat szexelni. Legalábbis finoman utalgatunk rá mindketten, és úgy tűnik benne lenne a dologban.
Engem leginkább a következő dolgok érdekelnének:
-Élőben mire vágyik egy idősebb nő, aki ennyivel fiatalabb sráccal ismerkedik? Gondolok itt arra, hogy vele valószínűleg már nem lehet úgy eljátszadozni, mint a velem egykorú, vagy fiatalabb lányokkal... Vagy ugyanolyan szemtelenül flörtöljek vele, mint velük?
Mennyire igazak azok a legendák miszerint egy idősebb nőt nem lehet felszedni ilyen fiatalon, hanem úgyis ő fog felszedni, ha akar?
-Én azt veszem észre, hogy a velem egykorú lányoknak az ágyban, vagy azon kívül azért a lelkükkel is kell törődni, kicsit ápolgatni, szeretgetni kell őket, ha hosszútávon szeretném őket megtartani, de mégsem kapcsolatban. Azért olyan sok szexkapcsolatom nem volt még, de ez egyértelműnek tűnik.
Na most ezt egy nálam 10 évvel idősebb nő mennyire várná el? Vagy ő már tényleg csak arra vágyik, hogy valaki rendesen alápakoljon, mindenféle érzelgések nélkül?:D
Tudom, hogy a legtöbb 30-40 éves nő nem nagyon menne bele ilyen dologba, de azért valahogy próbáljátok meg beleképzelni a helyzetbe magatokat és válaszolni, mert el kéne egy-két tanács:D Férfiak tanácsát is szívesen várom, ha van tapasztalatuk ilyen téren.
Irigylem a problémád.
Tedd oda magad, és dugd meg alaposan!
Ennyi.
Ha azt hiszed, hogy az ilyen korú nő nm várj el a kényeztetést, széptevést, udvarlást, akkor nagyon tévedsz. De miért nem a korban hozzád illővel ismerkedsz?Én ezt csinálnám.
F.
# 4 Én is így gondolom, csak ugye van egy rakás ilyen urban legend, hogy az idősebb nők így meg úgy...
Alapból velem egykorúakkal ismerkedek, de hát most őszintén, melyikünknek nem volt az a vágya soha, hogy kipróbálja egy idősebb nővel?:D Egyébként azért is álltam rá ennyire, mert 1. láttam már élőben 2. 27-28nak néz ki és eléggé bejön külsőleg, meg teljesen normálisnak is tűnik a beszélgetésünk alapján.
Csap jó erősen a fenekére és mondd neki azt hogy megjött apuci, lepókhálózza a kis muffod.
Ezt imádják az ilyen korú nők.
en magambol tudok csak kiindulni
most voltam 40
ami az elcsabitast illeti en azt vettem eszre magamom, hogy sokkal nyitottabb vagyok es sokkal vastagabb a bor az arcomon (nem igazan tudom hogy kifejezni) a lenyeg, hogy amirol huszoneves koromban hallani se akartam, az ma mar jatszik
amitol huszonevesen elpirultam es osszeszegyelltem magam az most felcsigaz
persze kell nekem is a lelki torodes, jo az, de ha sexpartnert valasztok, akkor nem feltetlen varom el tole, hogy romantikazzon, legalabbis nem ugy, mint mikor tini voltam
nem tudom ertheto-e :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!