Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Várnátok vele?

Figyelt kérdés

Megismertem egyetemen egy lányt egy bő éve már. Neki nagyon nincs úgy ismeretségi vagy baráti köre, nagyon pár emberrel beszélget úgy egyáltalán. Első látásra beleszerettem és a felfogása is nagyon tetszik. Amikor viszont egy pár hét után kiderült, hogy van barátja, úgy voltam vele, hagyom nem törtetek bele senki kapcsolatába. Közben jó baráti viszonyt ápoltam vele, segítettem neki egyetem alatt. Nemrégen a barátja megcsalta, ami nem ért váratlanul, mert nem becsülte meg ezt a lányt egyáltalán. A lány teljesen össze van törve, mert azt hitte, hogy több is lesz a kapcsolatukból. Most, hogy így szabaddá vált szívesen kezdeményeznék nála, de nem tudom meddig kéne esetleg várnom, arra hogy kiheverje a barátját. Tudom, hogy benne van az is, hogy megromlana emiatt a kapcsolatunk, de valamiért képes vagyok ezt is kockáztatni, mert nagyon megfogott a személyisége.

F24 N25

2018. dec. 29. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak érzed, hogy vonzódik-e hozzád vagy sem...
2018. dec. 29. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez bonyolult sajnos, nagyon sok mindent megoszt velem, megbeszélünk, mintha kapcsolatban lennénk, de így ezt az oldalát nem látom nagyon át
2018. dec. 29. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát próbáld meg, mi veszteni valód lehet? A leírásodból kitűnik, hogy te csak baráti viszonyt elég kínkeservesen tudnál ápolni vele, annak nincs értelme, hogy hónapokig évődjél vagy verd a fejed a falba, mert éppen valaki más beelőzött.

A legrosszabb szituáció, hogy megromlik a kapcsolat, de mint írtad, ezt is hajlandó vagy beáldozni, úgyhogy én nem szaroznék sokat a helyedben.

2018. dec. 29. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez talán az a szituáció amikor százszor jobb tisztán látni ahelyett, hogy jó ideig azon rugózol, hogy ez vajon csak barátság vagy lehet annál több is.
2018. dec. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!