Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, ilyen helyzetben mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ilyen helyzetben mit varnatok el a baratnotoktol?

Figyelt kérdés
A baratom elhagyot mert hulyen viselkedtem vele,de vissza akarom kapni,azert szakitott velem mert jo parszor elekotottem en nagyon szeretem es vissza akarom szerezni hogyan?irtam mar erzelmes smseket de nem ertem vele smeit csak hogy irta h sajnalja es h o sem igy tervezte? Hogyan hoditsam vissza!! mit tegyek? NEM csak szavakkal akarom izonyitani h szerettem hanem tetekkel de mmivel?

2013. márc. 6. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
pontosan mit csináltál? amúgy meg szerintem adj neki egy kis időt, amíg elgondolkodik.
2013. márc. 6. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Na pont ez az. Minél többet nyáladzol meg folysz utána akkor annál jobban fogod eltaszítani magadtól. Ne lógj, ne legyél hülye p*cs@. Ha akar akkor majd visszajön hozzád. Figyeld meg ha nem foglalkozol vele és szeret, akkor vissza fog menni hozzád.
2013. márc. 6. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szeret,csak egy kis magány kell neki,hogy gondolkodjon és lehiggadjon.Utána mindent más színben fog látni,és szépen kibékül Veled.Persze csak akkor,ha tényleg szeret még.Ha már nem,akkor akár fejen is állhatsz,akkor sem fogod visszakapni.Ha tapadsz,még úgy sem.
2013. márc. 6. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Már kéthete...azt csinaltam h sokmindenben wele kapcsolatban belekotottem,o azt szürte le ebol h nem felel meg,d mar nem is bizot benem anyira? Van meg remeny?
2013. márc. 7. 15:17
 5/6 A kérdező kommentje:
nincs tobb esely ennyi!! koszonom a valaszokat..tul vagyok rajta felfogtam :)
2013. márc. 8. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel cimbora.. találsz te jobbat is.:D
2013. márc. 8. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!