Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már valaki ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki ilyen helyzetben? És ha volt, hogyan oldotta meg?!

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy teljesen le vagyok törve.

Kezdem az elejéről:

Megismerkedtem az osztályban egy nagyon aranyos lánnyal akibe a kezdetek óta szerelmes vagyok. Először nem ültem oda mellé, de egy idő után már nem bírtam és először csak így barátkozni kezdtem vele, kérdeztem felőle és mesélte hogy van most barátja lassan már 2 éve, de nem boldog mellette szinte csak "megszokásból" vannak együtt. A lány nem szereti már a fiút. De ő nem akar vele szakítani.

Majd volt egy pillanat amikor elszóltam magam. Kérdezgette, hogy ki tetszik nekem az osztályból és én rávágtam, hogy ő. Meglepődött, de pozitívan.

Majd beszélgetünk és szoba került megint ez a téma, és kérdezte, hogy emlékszek-e arra amikor kérdezte hogy ki tetszik nekem, mondtam hogy igen és elmondta hogy neki is tetszik egy fiú az osztályból szemébe néztem, elpirult.(gondolom én vagyok az a fiú)

De elmondtam neki, hogy addig amíg együtt van a mostani barátjával én nem fogok "kezdeményezni". Ebből lett egy csúnya veszekedés. Majd amikor már kezdeményezni akartam, akkor azt mondta, hogy nem akar elveszíteni csak barátok maradjunk..Rosszul esett, de nem tudok mit csinálni.

De azt érzem, hogy még mindig jobban szeret mint barátság, de néha meg úgy,hogy nem..:\

Tegnap ezt mondta: Inkább azt hazudom, hogy maradjunk barátok, így nem veszítelek el.

Akkor most bekerültem a "barátzónába"?

2013. márc. 2. 09:55
 1/5 Andii1 ***** válasza:
100%
"Házi nyúlra sosem lövünk"
2013. márc. 2. 10:03
 2/5 A kérdező kommentje:

* ma 10:03

Kicsit kifejtenéd nekem bővebben?

2013. márc. 2. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem adj neki idöt és legyél a barátja. Föleg ha úgy érzed nem reménytelen a dolog.
2013. márc. 2. 10:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem reménytelen, ezzel hogy adok neki időt ebben az az egy gond van hogy mi van ha talál magának egy másik fiút? (nagyon szép lány, rengetek udvarlója van.)
2013. márc. 2. 10:29
 5/5 Andii1 ***** válasza:
ezen mit nem lehet érteni?:D google a barátod?!
2013. márc. 2. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!