Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a helyesebb? (Illetve melyikkel dőlnétek ágyban? ) KÉP LENT
Figyelt kérdés
Eric Balfour :
Paul Walker :
Ian Somerhalder :
Paul Wesley :
Kor. és h, miért !!
2010. jún. 29. 20:21
22/27 anonim válasza:
Minek után nem ismerem őket,ezért nem is tudok véleményt mondani.
Te lefeküdnél egy olyan emberrel akit nem ismersz?
Mivel én nem ismerem őket,és mivel nem tudom, hogy mi lenne ha ismerném,ezért nem tudnék véleményt mondani.
De a 3. a zsánerem.
18/l
23/27 anonim válasza:
álmodozni csak szabad.....:)18/L
24/27 anonim válasza:
Ian:) (vannak jobb képei is...:D)
ok: nagyon tetszik a külseje a kisugárzása a hangja mindene, meg színésznek se utolsó... meg eddig még úgy túl rosszat nem olvastam róla... úh őt nem dobnám ki az ágyamból:P:D
25/27 anonim válasza:
Ian Somerhalder (L)(L) egyszerűen imádom sexy és fanasztikus színész :) 15/L
26/27 anonim válasza:
Ian de nem ezeket a képekett kellett volna szegényről xD
az első képen 21 - a másodikon (most) 31 (mellesleg most jobban néz ki)
DE IAN az isten
27/27 anonim válasza:
Paul Walkerrel
Csak kar hogy mar nem el:(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!