Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem ez a csaj szerintetek?
Egy társkeresőn megismerkedtem egy csajjal.
Megkérdezte a vezetéknevemet,majd ő bejelölt engem facebook-on illetve instán.
Ott is váltottunk pár mondatot,azonban az a baj,hogy kizárólag én teszek fel kérdéseket,én viszem a beszélgetést,mert ő még egy darab kérdést nem tett fel nekem,legtöbbször tőmondatokban felel.
Január elején ismerkedtünk meg,szóval megkérdeztem,hogy hogyan telt a karácsony,majd röviden leírtam,hogy az én karácsonyom hogyan telt.
Erre ez a válasz jött: "jó volt"
Elhívtam randira,arra igent mondott,viszont hozzátette,hogy egyetemre jár és így vizsgaidőszakban eléggé elfoglalt szóval nem lesz könnyű összehozni ezt a randit.
Pár nappal később ráírtam,hogy vasárnap lenne e kedve találkozni,erre azt írta,hogy még meglátja.
Ő még egyszer sem írt rám,mindig én szoktam.
Nem értem,hogy akkor mi a francnak vett fel messengerre,ha ennyire ignorál engem?
Ha nem érdeklek valakit akkor nem venném fel vele a kapcsolatot,legalább is én.
Mit gondoltok? Csak szórakozik velem?
#8 aki ezert ongyilkos lesz, azert nem kar. Bocsi.
A kerdezonek meg annyit,hogy igen, csak szorakozik, vagy jo neki, hogy valaki erdeklodik, amikor van 2 szabad perce, vagy talonban tart amig masokkal randizik.
Nem lehet tudni, csak azt, hogy nem komoly a dolog.
Nyilván így van ki mondta hogy legyen bárki is öngyilkos?
De az tagadhatatlan hogy rengeteg reményvesztett ember szaladgál összevissza ami problémákat fog szülni mint ahogy már szült is eleget.
A jelenség nem definiálja az okot.
Furcsa egy személytelen világban élünk maradjunk annyiban.
Ugyanez volt velem is, csak én vagyok a lány a sztoriban. :D
Hagyd a francba még az elején, én két randin is voltam a sráccal és alig keresett, pedig amúgy a srácnak kellene tepernie főként, nem a lánynak.
Inkább keress más lányt, aki ugyanannyi energiát fordít rád, mint Te rá.
22/L
Kerdezo, a vizsgaidoszakfeb 1-jere tuti veget er. Akkor irj neki. Nekem annak idejen 6 hetre 8 vizsga jutott. Soha nem tudtam talalkozni meg a barataimmal se,csak tanultam minden nap es egesz nap.
Vagy tudomasul veszed,mit jelent egy egyetemistaval kezdeni vagy kimeld meg ot magadtol.
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!