Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem ez a csaj szerintetek?
Egy társkeresőn megismerkedtem egy csajjal.
Megkérdezte a vezetéknevemet,majd ő bejelölt engem facebook-on illetve instán.
Ott is váltottunk pár mondatot,azonban az a baj,hogy kizárólag én teszek fel kérdéseket,én viszem a beszélgetést,mert ő még egy darab kérdést nem tett fel nekem,legtöbbször tőmondatokban felel.
Január elején ismerkedtünk meg,szóval megkérdeztem,hogy hogyan telt a karácsony,majd röviden leírtam,hogy az én karácsonyom hogyan telt.
Erre ez a válasz jött: "jó volt"
Elhívtam randira,arra igent mondott,viszont hozzátette,hogy egyetemre jár és így vizsgaidőszakban eléggé elfoglalt szóval nem lesz könnyű összehozni ezt a randit.
Pár nappal később ráírtam,hogy vasárnap lenne e kedve találkozni,erre azt írta,hogy még meglátja.
Ő még egyszer sem írt rám,mindig én szoktam.
Nem értem,hogy akkor mi a francnak vett fel messengerre,ha ennyire ignorál engem?
Ha nem érdeklek valakit akkor nem venném fel vele a kapcsolatot,legalább is én.
Mit gondoltok? Csak szórakozik velem?
Eleg erdektelennek.tunik.
Nem tul biztato a helyzet
Bepróbálkozott aztán ennyi. Gondolom sokadik opció vagy és vannak tőled előrébb soroltak is. Netán már most is van egy srác akivel kavar a fizikai valóságban.
A probléma az hogy gyanítom hogy ha e többet nem írnál neki akkor többet nem hallanál felőle. De így is csak ez a nyekegés van amit te erőltetsz. Volt szerencsém ilyen lányhoz semmi nem lett belőle azon túl hogy én kikészültem és idő volt amíg felfogtam hogy egy légvár..
Jobb ha más nő után nézel és lehetőleg nem a neten hanem ismerettségi körben de legalábbis a fizikai valóság dimenziójában.
Manapság a netes ismerkedés a férfiak részéről nekem mission impossible-nek tűnik.
Amugy elképesztő arcátlanság ez ahogy csinálják néhányan a dolgokat.
Az érzékenyebb férfiak az öngyilkosság szélére sodródnak ettől a "le vagy tojva úgy ahogy vagy tudd hogy értsd számomra nem létezel" felállástól..
A probléma az hogy vannak akik 5 próbálkozásból 5 ször ezt a nesze semmit fogd meg jól-t kapják az érzéseik reményeik őszinteségük kedvességük kontroll zóna átlépéseikért és az energiájukért..
Aztán Be Happy. :)
Értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!