Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány miatt kérem segítségeteket. Mit tegyek most?
nagyon tetszik egy lány és erről tud ő is hogy szerelmes vagyok belé
de tényleg nagyon tetszik mert majdnem ugyanolyan zenét hallgatunk meg minden mintha nekem teremtették volna meg minden
de ő szerintem nem szeretne ebből kapcsolatot, nem az jóba vagyunk msn-re, skypra felvettem legalábbis nem úgy néz ki mintha szeretne ebből valamit is.
simán a haverjaimmal bratyizik meg minden és ő nem tudja, mármint tudja hogy szeretem csak szerintem azt nem hogy ennyire és szerintem ő nem szerelmes belém
MOST MIT CSINÁLJAK??? ha nem lenne a barátnőm én eskü, simán megölném magam még a maradék önbecsülésemet is feláldoznám érte
14/f
NEM VAGYOK KISSEBBSÉGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKI ANYÁZIK HOGY NEM ÍROK HELYESEN AZ NEM OLDJA MEG A PROBLÉMÁT!!!!!!
K.O.
Te aztán megkergültél...
Amúgy én olyan vagyok, hogy nem szeretem, ha a lány ugyanazokat hallgatja, mint én...
Szóval, ha olyan, mint én...
Hú,de szerelmes valaki,aranyos vagy!Semmiképp ne vallja nagy szerelmet",ha szeretnéd tudatni vele,hogy nagyon megkedvelted próbálj a közelében lenni minél többet,szemezzetek,mosolyogj rá,ha elmegy melletted vagy melletted álla,akkor véletlenül érintsd meg vagy valami hasonló.
Szerintem ha a lány is úgy gondolja,hogy tetszel neki,akkor lesz belőle valami,próbáld meg amit említettem,remélem sikerül!
23/L
1. Figyelj ide, te nekem ilyeneket ne írj 14 évesen hogy megölnéd magad, mert ahoz még qrvára fiatal vagy és naív hogy egy ilyen dolog miatt hülyeségeket beszélj.
2. Beszélj vele, tudom 14 évesen ez a "ciki/kényes" témába tartozik, de azért probáld meg.
3. Ha nem lesz a barátnőd, majd lesz más, még fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!