Szeretném a segitségeteket kérni. Én egy 17 éves lány vok akinek barna hosszú haja van és általába felfogom de szeretnék változtatni egy kicsitt a külsömön. Valami tippet kérek hogy milyen haj állna jól nekem? A linket alul találjátok
2009. aug. 27. 17:35
1/4 anonim válasza:
És ezzel a linkel most mit csináljunk? linkelj magadról képet.
2/4 anonim válasza:
azt hittem a 17 évesek már kinöttek a high school musicalból.. :D de ciki.. XD XD
3/4 anonim válasza:
Alap, ha kiengeded, ha középen hátratűzöd, az új változat, ptóbáldd ki a kontyot, és a fonot hajat, s nagyon egyszerő, ha egy hajráfot teszel bele.:D
4/4 anonim válasza:
legyél szőke. én sötét rézvörösre festettem a hajam és most vörösesbarna. a szőke hajszín jól áll a barna hajú lányok többségének:)
és ha nem tetszik a hossza vágass le belőle, göndörítsd be vagy egyenesítsd ki vagy legyen hullámos, oldalfrufru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!