Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elsősorban lányok! Ciki a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányok! Ciki a mai világban, ha egy srác/férfi nem szexel sűrűn, nem teremt könnyen szexkapcsolatot? Nem volt sok lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok könnyen nyíló intim téren, irigylem azokat az embereket, akiknek ez könnyen megy.

2019. jan. 16. 23:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyes! Attól hogy valaki nem csajozik ágyba főbe még nem biztos hogy sikertelen!
2019. jan. 17. 08:50
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nem kene egy pasi akinek a fel varos megvolt, boven eleg 4- 5 csaj 24-25evesen.
2019. jan. 17. 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Párom előttem összesen 3 nővel feküdt le. Őszintén, kifejezetten örültem ennek.

A kérdésed többi része viszont... Nem, nem vonzó egy olyan férfi, aki mindenhova belógatná, csak senki sem engedi neki. Sőt, kifejezetten ront az összképen. Soha nem érdekelt, ha egy férfi nem népszerű, vagy ha szűz, vagy bármi ilyesmi. Ellenben az, hogy össze-vissza szenved, csak hogy valakit rácsaljon a kis kukácra... Nos, ez nálam biztosan benne van a top 10 kiábrándító dologban.

2019. jan. 17. 11:57
 14/15 anonim ***** válasza:

"Számomra az a férfi a legjobb választás, aki 30 felett is egy kezén meg tudja számolni, hogy hány nővel volt, és legalább egy 5 éves (vagy hosszabb) párkapcsolata is volt."

35 évesen maradtam egyedül.

1 kezemen meg tudom számolni a szexuális partnereim számát, és 2x volt 5+ éves kapcsolatom.

Persze, mivel az utolsó 10 évet kapcsolatban töltöttem, így nem igazán tudtam csiszolgatni a csajozós dumáim, eléggé kijöttem az ismerkedős formából...

Szerinted mikor randizni kezdtem

- hány százaléka a nőknek értékelte ezt?

- hány esetben fordult elő, hogy megjelent valami csajozógép, én mentem a lecsóba, mert beütött a nagy szerelem?

- hány esetben voltak még 1-2 hónappal később is együtt a nagy lovaggal?

Annyit segítek, hogy a hölgyek nem a 18-20 éves tini kategóriából kerültek ki, és mindegyikük intelligens, felnőtt nő volt.

2019. jan. 17. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Hatalmas előny nálam, ha egy pasi nem dugja be minden lyukba.
2019. jan. 18. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.