Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan srác/férfi aki 25-ön felül van, barna hajú, szemű és helyesnek gondolja magát?
26 leszek januárban, barna haj pipa, bár vannak ősz szálaim is, sötétbarna szem pipa, de jelenleg nem vagyok "helyes"... Attól még elválaszt 32 kg túlsúly. És akkor is inkább fiatalos átlag.
De vannak akik szerint jól néznék ki, ha nem lennék kövér, de hát ez egyenlőre még csak elmélet, a fogyás pedig lassú dolog. De eljön majd annak az ideje is.
4-es válaszoló!
Sok erőt és kitartást kívánok a célod eléréséhez! :)
Mióta dolgozom sokkal könnyebb betartani és van pénzem drágább-de-kevésbé-káros édességekre is. A 70%-os csokiból elég 1 kocka is ugyanahhoz a boldogság-hatáshoz, mint máskor egy tábla Milka. Következő fokozat az édes gyümölcsök (szőlő és mandarin, nyáron dinnye) nagyobbarányú fogyasztása lesz majd.
Most töltöttem be a 26-ot, barna hajam van, elégedett vagyok a külsőmmel, mások is helyesnek tartanak.
A fentiektől pusztán annyiban különbözök, hogy nem barna szemem van, hanem zöld, de szerintem ez inkább előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!