Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan srác/férfi aki 25-ön felül van, barna hajú, szemű és helyesnek gondolja magát?
Figyelt kérdés
Cáfoljátok meg kérlek,hogy itt csak önbizalomhiányos , nem túl jól kinéző srácok/férfiak vannak.2017. dec. 13. 23:00
11/25 anonim válasza:
Rám minden igaz. Csak annyi, hogy nem helyes, hanem sebhelyes.
12/25 A kérdező kommentje:
A barna haj és barna szem nem a helyesség feltételei természetesen. Ez csak az én esetemben van így.
2017. dec. 13. 23:23
13/25 anonim válasza:
Tízes vagyok, nekem is mindig a barna haj, barna szem, volt a vonzó:) Az élet, kiszámíthatatlan, mert egy szőke hajú és valami világos, seszínű szemű nőbe zúgtam bele:)
14/25 anonim válasza:
Barna szemű, hajú vagyok. Én átlagosnak tartom magam, bár van olyan is, akinek tetszem.
15/25 Béla. A Király. válasza:
Én csak jóképűnek tartom magam, a barátnőm helyesnek is, úgyhogy gondolom igaz. De szőke is vagyok, meg a szemem is kék, úgyhogy lehet nem rám lett írva ez a kérdés.
16/25 anonim válasza:
-barna haj
-barna szem
-24 év+9 hó
-arcra szemüveggel és anélkül is ütősnek állítanak
-testre meg többen ajánlkoztak, hogy segítenek dögösre építeni magam de
mivel sikeres vagyok annyi dologban úgy döntöttem megelégszem vékony alkattal a 193-as magasságom mellé...nem zavar
-mindez mellett szűz, IQ☑️ EQ☑️, "védőügyvéd" személyiség
Szóval megerősítelek: nem csak rinyagépek vagyunk itt férfi oldalról, sőt
17/25 anonim válasza:
28, barna haj, barna szem, és igen, helyesnek gondolom magam. :D
18/25 anonim válasza:
Fekete haj, barna szem, helyesnek mondanak. 191magas vagyok, sportos.
Jó meló, mellékes hobbi meló amiből jön a pénz.
Havi szinten új nő (volt 1hónappal ezelőttig, mert kiéltem magam, komoly kell).
Nem csak hülyék vannak itt. Mi tartjuk a lelket azokban akiknek segítség kell+röhögünk ha úgy van. :D
19/25 anonim válasza:
Én pozitív visszajelzést kaptam köszönöm 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!