Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van köztetek olyan srác/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan srác/férfi aki 25-ön felül van, barna hajú, szemű és helyesnek gondolja magát?

Figyelt kérdés
Cáfoljátok meg kérlek,hogy itt csak önbizalomhiányos , nem túl jól kinéző srácok/férfiak vannak.
2017. dec. 13. 23:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom magam helyesnek (nem tudlak megcáfolni), de mások szerint jóképű vagyok. Sokan irigykednek, hogy biztos körülrajonganak a nők, női ismerőseim szerint is 8/10, illetve 9/10-es vagyok, ezzel szemben elmúlt 14 évben még egy randi sem jött össze.

Rendszerint megkapom:

-te túl jó vagy hozzám

-csak dugni akarsz

-én beérem egy átlagos pasival is

-nem akarok egy újabb strigula lenni

-csak szexre kellenék neked

-biztos csak hiányod van

-megint egy gyökér aki a gyűrűje nélkül csajozik

-biztos foglalt vagy és csak dugni akarsz

-túl kedves vagy, biztos megjátszod magad

-megint egy skalpvadász

-stb.

2017. dec. 14. 11:09
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszi srácok !

Leginkább az érdekelt,hogy ki tudja e magáról mondani valaki ,hogy "Helyesnek /jóképűnek tartom magam" .ahelyett ,hogy azt írná,mások annak tartják.

2017. dec. 14. 14:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Persze miért ne tudna valaki hamis önképpel ilyent állítani magáról, én is ismerek 1 csomó olyan nőt, akik 10/10-nek hiszik magukat, de jóindulattal is max. 4/10-esek :)

Kérdező szerinted miért lenne ez máshogy a férfiak esetében?

2017. dec. 14. 14:46
 24/25 A kérdező kommentje:
A hamis önkép is benne van a pakliba,de most úgy gondoltam erre,hogy feltételezem,van olyan ,akinek reális az önképe.
2017. dec. 14. 16:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Bőven túl vagyok a 25-ön, a hajam már majdnem fekete (bár már kezd fehéredni), a szemem zöldesbarna, és amikor megnyírom a szakállam, még magamnak is bejövök :D Ez mondjuk ritkán van, főleg így télvíz idején :D
2017. dec. 15. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!