Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hip Hop/Rap ruházat előny vagy hátrány?
jó ég! ki vagy TE???
ha úgy érzed, bénán festesz az ilyen szerelésekben, akkor nem veszed fel! ENNYI!
nem felelhetsz + mindenkinek! pl aki ősidők óta rocker, egy metálos, vagy egy elcseszett krisnás, sőt, biztos vagyok benne, hogy apám is azt mondja, hogy gáz. attól függ, milyen társaságokba jársz.
soha ismétlem SOHA ne azt nézt, MIT mond, inkább azt, hogy KI! há a barátaid felvállalnak, és te így érzed magad jól, sz.rd már le, mit pofáznak! elvégre ez a stílus lényege, nem? ;)
16:32
én dolgozok- már amennyit lehet suli mellett-, hogy én tudjam megvenni a ruháimat mert a hóbortjaimat nem anyuékkal akarom megfizettetni. és elhiszem hogy egy 2 gyerekes családapának vagy családanyának nem az a legfontosabb, hogy miben jár és ezt nem is szóltam le. de aki megteheti, hogy nem kell még a gyerekeire gondolnia, az miért ne tehetné meg, hogy úgy jár ahogy szeretne:D?
ha majd egyszer családom lesz és gyermekeim, hidd el nem az lesz a legfontosabb hogy szép hajam legyen meg jó ruhám, hanem hogy a férjemnek legyen vacsora az asztalon ha megjön a munkából és a gyerekeim had lehessenek ilyen hóbortosak és ne szenvedjenek hiányt semmiből.
16:33-as vagyok.
öcsém! te kértél tanácsot, akkor minek ugatsz vissza, ha én tök normálisan segíteni próbálok. egyébként te feltettél egy kérdést, ahol nem közöltél vallási, etnikumi, lakóhelyi, sem családi adatokat. akkor ne dumáljon nekem ilyen nagy dolgokról az, aki azt sem tudja, ki az a Gandhi!
Szerintem meg a hozzászólásaid alapján csak simán retard vagy. :D
Bocsi, de ez van. Kérdésed, és a hozzászólásaid végig csak téged minősítenek... :)
Grat., hogy 18 évesen ennyi eszed van.
szerintem elöny ha valaki azért öltözik igy mert átérzi azt hogy honnan is indult,sokan vannak azért ienek is :):)
de ha csak divatból csinálod akk gáz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!