Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire kínos, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire kínos, hogyha randin feláll az illető micsodája és észreveszi a hölgy?

Figyelt kérdés

2019. jan. 11. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Vannak ma még hölgyek?
2019. jan. 11. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Hât elsö 1-2 randin NAGYON gáz bár bocsánat de ha már tegyük fel jobban ismeritek wgymást akkor oké is lehet söt van akinek hízelgö de én pl.baromira zavarba lennêk szerintem arrêbb mennék egy méterrel vagy lelépnêk ha elsö randikról van szó (A hosszabb párkacsolat más)
2019. jan. 11. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kínos, ez csak egy randi, biztos perverz gondolataid vannak és azért all föl. Akkor nem csak randin all föl a f...d. Puff
2019. jan. 21. 07:31
 14/15 Kateto válasza:
Az lenne kínos, ha nem állna fel a randira hívott nő közelében...! 😁
2019. jan. 23. 17:52
 15/15 anonim válasza:

5

Te tudod kontrollálni hogy vizesedik?

naugye.

2021. ápr. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!