Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, számotokra mennyi pluszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, számotokra mennyi pluszt képes adni egy férfiről alkotott képhez az illető hangja, orgánuma?

Figyelt kérdés

Hangsúlyozom a hangról beszélek. Nem kimondottan a beszédstílusról. (persze a kettő szorosan összekapcsolódik)

Többen is mondták már a környezetemben, hogy nagyon jól játszom a hangommal, és jól átjönnek belőle az érzelmek.

Nem tudom, hogy ezt bóknak szánták vagy csak úgy megjegyezték.

Érdekes, mert azt is megfigyeltem, hogy jellemzően figyelnek rám az emberek amikor beszélek, nem arra gondolok, hogy odatekintenek, mert mozog a szám, hanem arra, hogy sokszor tényleg úgy látom, hogy "isszák a szavaim" és, érzem hogy szeretik amikor beszélek.

Még általános iskolában nyertem néhány szavalóversenyt, aztán középiskolában már nem tanultam jól, inkább a csajozás izgatott, emiatt hát elestem az ilyen lehetőségektől, ugyanis nem vittek versenyekre :)

Visszaolvasva, nagyképűnek tűnhet amit írtam, de nem a felvágás volt vele a célom, csupán a lehetőségekhez mérten szerettem volna reálisan visszaadni a helyzetet.

2017. dec. 11. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor adott már pluszt a férfi hangja, a mostani páromnál is így volt. Szexi, ha jó hangja van a férfinek.
2017. dec. 11. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úúúh, szerintem nagyon sokat! Férjem hangját pl imádom, igazi mély, férfias, de nem “erőszakos”, inkább megnyugtató, olyan “biztonságérzetet adó” hangja van.
2017. dec. 11. 19:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké. :) Ezek szerint szerencsének mondhatom magam.
2017. dec. 11. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon fontos a hang, de azért a beszéd stílusa is legalább annyira. Tehát tudjon fogalmazni, ki tudja fejezni magát, és ne minden második szavát kelljen kifütyülni.

Egy szép hanggal és igényes beszédstílussal már félig levettek a lábamról :)

2017. dec. 11. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon sokat tud dobni. Egyes embereket egyszerűen jó hallgatni, te is ilyen lehetsz.
2017. dec. 11. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Elvenni nem annyira tud, ha nem úgy beszél, mint ő :D

https://www.youtube.com/watch?v=oFaGQwq2buk

Viszont pluszt tud adni, egy búgó nőies hang is (legalábbis az enyémre mondták már, hogy kellemes, szexi és megnyugtató), és egy lágyabb férfi hang is. Alapvetően az, ha valakinek mélyebb a hangja és nem olyan csacsogó, szerintem kellemesebb, én legalábbis van, hogy azért nem nézek youtubosokat meg hallgatok énekeseket, mert fejfájdítóan éles a hangjuk. Nyilván erről nem sok ember tehet, de arról igen, mikor valaki nem tud halkabban beszélni, csak úgy recseg-csipog. Az szörnyű, férfiban és nőben is. Egy kellemesen lágy, halkabb beszédnél nincs jobb. :)

2017. dec. 11. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy kellemes hangszín nagyon jól tud esni a fülnek, jó hallgatni ahogy beszél, de nálam semmi több. :)
2017. dec. 11. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy szép hang, orgánum nálam mindenképp pluszpont, de csak az nem elég. Ehhez kell kisugárzás, férfias viselkedés stb is.
2017. dec. 12. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Renegeteget :)

Páromnak nem túl mély, de játékos, színes, megnyugtató a hangja. :)

2017. dec. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!