Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talalkoztam valakivel, aki igy viselkedik, mitszóltok?
Csett volt a tinderen egy hetig de folytonosan, ö irkalt es eleg jól kiismertuk egymast
Utana talalkoztunk egy kavezóban ahol kellemesen elbeszelgettunk 2 órát . A pasi jól erezte magátés nem nem akarta abbahagyni a beszelgetest , de mondtam hogy sietek , tenyleg dolgom volt
Mondta hogy megigerte hogy meg fog csókolni a talalka vegen mikor csetteltunk , ( ami igaz ) es megölelt majd keresfe a számat amit elhúztam mert túl korainak ereztem es nem is tudtam hanyadan allunk egymassal stb
Utana irt , hogy en vagyok az almai nöje es hogy felesegul akar venni azòta megkerte szazszor a kezem . Ami hizelgö volt de nagyon meglepetett , azaz ilyen koran meg nevetni se tudtam ezen , egyszeruen hihetetlen a szamomra
Masodszor mikor talalkoztunk az utcan akart csókolgatni azon a cimen hogy a szerelmet fel kell vállalni
En 42 evesen szegyellek csókolni pasit az utcan es meg is mondtam neki es ö húszévvel idösebb is , több esze kene legyen
Be akar mutatni a rokonainak es mondom összeszen ketszer talalkoztunk , nem fekudtunkle, azóta is telefonon tartjuk a kapcsolatot , szinte folyamatosan irogat
Azt mondta hogy szerinte mi mar összetartozunk es kapcsolatban allunk amit hirdetni kene a közössegi oldalakon
Amit persze nem akartam , túlkorai
Folyamatosan ir es hiv hogy nem tudom elkepzelni mennyire kiván es örul meg ertem es mellette a helyem
Az az erzese h almodik
Fel hogy elveszit , megcsalom stb
Azt mondjak ha egy pasi odavan erted , kimutatja
De ezt megis nagyon túlzottnak érzem
Normalis ez a helyzet ????
Már a nyugger korosztály is használja a tindert csak én nem😥
#feelsbadman
Mondanám, hogy szép kamu, de sajnos nem. Ez az erőltetetten rosszul írás, az életkorok nyílvánvaló igaztalansága...
Eh. De azért "mice try"
Tok ertelmesen leirtad, hogy mi a baj. En csak felve kerdezem meg, hogy mit akarsz egy 60+-os embertol? Egyaltalan hogy allitottad be a tindert? 16-99 kozott barmi?
Ertem, hogy ketsegbeesett vagy. Gondolom van 1000 gatlasod, erre jon egy nyomulos venember es ratesz meg 10 lapattal. Nem, egyebkent nem normalis. 42 evesen azert neked meg van eselyed part talalni, mondom ezt 42 evesen a masik oldalrol. A bacsit felejtsd el, par szep sor a chat-en meg nem jelent semmit.
42F
Ehhez semmi köze nincs a kornak. Vagyis van (remélhetőleg) ennek tudható be a 20 évvel idősebb úr nem enyhén túlzott viselkedése, de inkább nyomulása. De, ha már kornál tartunk, akkor 42 éves nőként neked ez normális kedves Kérdező? ... Természetesen, nem. Csak közben azon csodálkozom, h ennyi idősen a chatelés közben ennek semmi jelét nem érzékelted? De, érzékelted, de mégis elmentél a randira, sőt, ahelyett hogy lezártad volna hagyod tovább nyomulni... pedig, egyfolytában szól benned a vészcsengő...
Hahóó! 42 éves vagy, nem egy matuzsálem, ennyire ne legyél már elkeseredett. Értem? :)
U.i.: Az Úron meg ne filozofálj, sztem világ életében ilyen cascanóva volt, most talált egy kellőképp elkeseredett példányt a fiatalabb korosztályból, persze hogy még jobban beindult. :) Talál helyetted mást elég gyorsan, erre mérget vehetsz. :)
A gazdag házas pasi nem jött össze, a turkálós farmeres se, neked meg SOS kell anyagi támogatás, mert ott a hiteled, meg amúgy is kapcsolatfüggő vagy.
Igazából pont ő lenne a neked való férfi, pont erre van szükséged, hogy valaki ennyire kétségbeesetten csimpaszkodjon beléd és kaparjon utánad.
Csak kösd fel a bugyid, hogy legyen egy B terv, arra az esetre, ha teljesen megváltozik a viselkedése, miután azt érzi, hogy megfogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!