Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy pasi? Mit akarhat?
Van egy pasi, akivel már 2 éve ismerjük egymást. Eleinte haverok voltunk, nem is gondoltam ebbe többet, mert akkor eleve volt párom, de éreztem, hogy tetszem neki. Aztán ő összejött egy lánnyal, majd ettől függetlenül én szakítottam az akkori pasimmal. Itt már gyanúsan viselkedett, apróbb jeleket küldött, illetve sokszor beszéltünk is. Aztán ők szakítottak és tovább küldte nekem a jeleket, mígnem 2x le is feküdtünk. Sejtettem, hogy a lány még képben van, majd úgy döntöttek újra megpróbálják. Eközben ő tovább "cicázott" velem, megfogta a kezem, elvonult velem kettesben beszélgetni, volt hogy haza is kísért és meg akart csókolni, de én elküldtem. Utána úgy voltam vele, hogy nem foglalkozok vele. Eltelt pár hónap majd egy bulin ismét találkoztunk, akkor kiderült, hogy szakított a lánnyal. Nem volt semmi, haverként kezeltem és így is váltunk el, mire este kaptam tőle egy üzenetet, hogy azt hitte átmegyek hozzá. Pár hét múlva ismét összefutottunk, és volt alkalmunk kettesben lenni. Láttam rajta, hogy valamit mondani akar, de mégsem mondta, mire én készültem elköszönni, de aztán megcsókolt, hozzám simult.
Ezek alapján mit akarhat? Mert anno a szex sem volt olyan fergeteges, azt hittem azzal ki is ábrándult a dologból. Jobb szexre meg szerintem bármilyen csajt fel tudna szedni.
maga sem tudja.
de nem teged, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!