Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért viselkedik valaki így? Mi lehet mögötte?
Figyelt kérdés
Sziasztok, próbálom röviden leírni a problémámat. Másfél hónapja költöztem amerikába tanulás miatt, és már fél éve beszélgetek egy 29 éves férfival, elég közel lakik a városomhoz és már a költözésem előtt óta is sokat beszélgettünk és alakultak köztünk a dolgok. Miután ideköltöztem és eljött a találkozás ideje pár hétig húzta a dolgot, különféle indokokkal, de mindig ő hozta fel a találkozás témáját, volt amikor úgy döntöttem hogy lekoptatom de mégis küzdött a figyelmemért, telefonon hétköznaponként is beszéltünk már órákat nem egyszer,és végül találkoztunk egy szombati napon a városa közelében, a randiról 45 percet késett egy teljesen kitalált indokkal, mégis csodálatos randi volt és 7 órát töltöttünk együtt, késő este mentem vissza a városomba, csodálatos volt az egész első randi és nem volt rámenős se, még csók sem volt de a kezemet megfogta egyszer. Ezek után a következő hétvégére is szerveztünk randit amit aznap szombat délután viszont lemondott, hogy a családi esemény elhúzódott ezért nem fog hazaérni jó sokáig. Miután érezte, hogy nagyon gázul viselkedett, ezért mondta hogy hétköznap is lóghatunk együtt, átmehetek hozzá és megmutatja a fotós studióját(közös hobbi), utána elmehetnénk fotózni a szabadba a városába majd beülhetnénk egy étterembe.(nem úgy hozta fel a dolgot hogy hátsó szándékai lennének, ha kiakarna használni lett volna már alkalma és csók is lett volna az első randin). Én igent mondtam, de mégsem mondott konkrét napot. Ami idegesítő, és mondta hogy azért nem mond konkrét napot mert mi van ha közbe jön valami és le kell mondania. Ami számomra furcsa, hogy miért a mi programunkat kell rögtön módosítani? Egyedül él ez 100%. Viszont felmerült bennem, hogy mi van ha van barátnője? Viszont egyetlen közösségi oldalán sem a barátai kiírásából (egyik haverja kiírásában még én is említésre kerültem, de barátnőről semmi) nincs semmi nyoma bármilyen lehetséges komoly vagy nem komoly barátnőnek. (Még nekem is több nyomom van a közösségi oldalain). És megmutatta a városát ahol lakik, és még magához is áthívott, az ottani helyi étterembe vitt el és még ajánlotta hogy mehetnénk majd az ottani moziba is. Tehát sok jele nincs annak hogy lenne barátnő, mégis sosem biztos a napban hogy mikor találkozzunk. Viszont nem úgy viselkedik mint aki nem szeretne velem időt tölteni,és nem úgy bánik velem mint aki csak testi dolgokra szeretne használni. Szerintetek van egy nő a képben? vagy más családi vagy személyes problémája lehet? Olyan mintha szeretne velem lenni, de nem tudna mindig.2018. dec. 5. 23:47
1/9 anonim válasza:
az első késést ezer százalékra a drágalátos amcsi dugóknak köszönheted, vedd úgy, hogy pontosan odaért..a többi már elég nehezen billenthető bármerre is
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat. Akkor így már értem a késést, úgy veszem. Köszönöm. :D
2018. dec. 6. 00:08
3/9 anonim válasza:
ez a faszi tisztára olyan, mint én! sose merek előre ígérni időpontot, mert szinte minden napugyanarra az időpontra 3-4 program jut, emiatt nehezen tartom őket észben! Van, hogy már csak aznap jut eszembe egy fontos program, így a többit kénytelen vagyok lemondani, vagy arrébb tenni, ha lehet!
4/9 anonim válasza:
nem védem csak vezettem kint sokat..értelek ha aggódsz de várj vele kicsit, tudod más az elfogadott..nyugi van mert az van..lehet, hogy veled álmodik de véli, hogy messzebbre mentek ha lassan kezditek..
5/9 A kérdező kommentje:
Wáo, miket meg nem tudok, haha. Köszönöm, sokat segítettél ezzel. :)
2018. dec. 6. 00:23
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg a segítségeket, abszolút hasznosnak tartom, és megnyugtatóak. :)
2018. dec. 6. 00:25
7/9 anonim válasza:
Vagy tényleg véletlenek, vagy nem kellesz neki igazàn. Én is ismerkedtem îgy, külföldről költözött haza akkor a magyar férfi. Minden nap skype,minden nagyon jó. Majd jött elsö nap, mikor itthon volt. Aztan furcsa lett,minden fontosabb volt mint én, talizgattunk, de csak ha nem volt jobb dolga. Nem hivott annyit stb. Ez több hónapig igy ment. Majd kiderült màs lànnyal is lefeküdt ezalatt. Engem teljesen abban a hitben tartott, hogy valami alakul, ha ràkérdeztem, majd mikor szàmonkértem, hogy akkor ez mi,azt mondta ő nem îgért semmit. Meg nem "ilyen lànyra szàmîtott" mikor meglàtott. Szavakkal hitegetett, tettekkel ugyanazt csinalta, mint ez a férfi veled. A nem ilyenre szàmitottat meg nem értettem, mert előtte minden nap kameràval beszéltünk, nem csak fényképet küldtem.
8/9 anonim válasza:
Nős és nehezen tud otthonról lelépni.
9/9 anonim válasza:
Azért sorozatban elkésni már sok, ezt nem lehet az amerikai dugókra fogni, már bocs. Én is vezettem kint 2 héten át, több, mint 2000 kilométert.
Itt vagy nő van a háttérben (a közösségi oldalon nekem sincs semmi nyomom, ettől még létezek), vagy nem akar téged igazán.
Nekem az beszédes, hogy ha valami közbejön, akkor rögtön a ti programotok ugrik. Ha én akarok egy nőt, akkor megoldom, hogy legyen rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!