Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hiszed bárkit magadba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszed bárkit magadba tudsz bolondítani?

Figyelt kérdés

Kicsivel ez előtt volt egy kérdés h el tudják-e érni h beléjük szeressen a kérdező. Voltak elég magabiztos válaszolók. MIre fel vagytok ilyen biztosak magatokban?

de ha már itt tartunk, engem meg ponthogy senki sem tud magába bolondítani.Aki annyira ügyesnek érzi magát próbálkozhat.

2010. jún. 28. 19:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok mindnekit magamba bolondítani de nem is akarok:)

elég egy férfi aki szeret.

19L

2010. jún. 28. 19:32
 12/27 A kérdező kommentje:

19.30-asnak:

a bajom pont az h túl sokan hiszik h egy éjszakára való vok és elegem van a bunkókból, akik azt hiszik h övék a világ.

Kicsit unom már h ha nem nézek ki bányarémnek akkor a normális pasik nem mernek próbálkozni, csak ritkán, a bunkók meg nem hagynak békén.

2010. jún. 28. 19:33
 13/27 anonim ***** válasza:
Abba még nem gondoltál bele,hogy nem véletlenül vonzod az abnormális emberkéket?Most minden rosszindulat nélkül,valami oka csak van,hogy a normálisabb emberkék visszariadnak a Veled való párkapcsolattól,nem?Nem azért,hogy gúnyolódjak,vagy bántsalak,de az ember öntudatlanul is ronthat el dolgokat,mondjuk a flegmasággal,a nagyképűséggel,a prűdséggel,vagy éppen az önbizalomhiánnyal,esetlenséggel,félénkséggel,stb.Ha Rád ez nem vonatkozik,ne vedd magadra,ezek csak példák,hogy mik az ember leggyakoribb hibái,amiket párkeresésnél elkövet.
2010. jún. 28. 19:38
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem azt, hogy bárkit magamba tudok bolondítani, mert nincs is így. Viszont vannak olyanok, akiken érzem, hogy el tudom érni náluk, hogy "belém bolonduljanak".
2010. jún. 28. 19:41
 15/27 Funktasztikus ***** válasza:

jó örülj hoyg jol nézel ki szrencsés vagyde most nem tom mi az istenért kel provokálni magad nem tehetünk rolla hogy r.ibinek néznek és csak 1 éjszakára akarnak..

tod a pasiknak a normális lányok kellenek hoszzabara... nem tom most mit kell itt provokálnod magad..

2010. jún. 28. 20:24
 16/27 anonim ***** válasza:
Én eddig senkit se tudtam magamba bolondítani.
2010. jún. 28. 20:31
 17/27 Funktasztikus ***** válasza:
énse:D vagy legalábbis nem tok rolla
2010. jún. 28. 20:36
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
miért érzem azt,hogy valamiben nagyon csalódtál?
2010. jún. 28. 20:45
 19/27 Tila_Tequila ***** válasza:
38%
Öhm, tudok én olyan kedvesaranyos lenni, hogy bárkit megkaphassak. :)
2010. jún. 28. 20:46
 20/27 anonim ***** válasza:
a kérdező meg eltűnt mint az aranyóra....
2010. jún. 28. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!