Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Olyan mágikus könyvet keresek,...

Olyan mágikus könyvet keresek, amelyben benne van, hogy lehet valakit könnyűszerrel elcsábítani és magadba bolondítani. Hol lehet ilyet venni?

Figyelt kérdés
Nem tanácsokra van szükségem, hanem egy olyan varázskönyvre, ami ezzel foglalkozik. Nagyon fontos lenne, mert csak így van esélyem egy tartós kapcsolatra a kiszemeltemmel. Hálásan köszönöm!
2011. okt. 7. 23:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Én a mult honapban voltam egy eloadason, ahol elmondtak egy szerelmi varázst. Még nem szivesen adnám tovább, amig nem tesztelem és nem tudom megerositeni a jóságát. Egyebkent nem lehet KONKRÉT személyt magadba bolonditani, hanem arra varázsolhatsz, hogy az angyalok hozzanak ossze avval, akivel leginkabb összeilletek.:) Ha van egy konkret vagyott szemely, akkor bele kell fogalmaznia varázsba, de mivel a megvalositas az angyalokra van bizva, ezert ha ők nem őt látják jónak Hozzád, akkor nem ővele fognak összehozni, hanem mással.

2011. okt. 8. 00:35
 2/12 anonim ***** válasza:
küldj privit, és megírom.
2011. okt. 8. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy nagyon meg lehet szívni, az ilyen varázslatokkal-vagyis a szerelmi kötésekkel. Nem csak erre az életre szól, ha nem többre.... Ezen kívül nem csak őt kötöd magadhoz, ha nem magadat is hozzá. Ami annyit jelent, hogy akármilyen rossz, diszharmonikussá válik a kapcsolatotok-nem fogtok tudni megszabadulni egymástól-mivel köt a mágia. Éveket szenvedhettek egymás mellett, elszalasztva a lehetőséget, hogy egy olyan emberrel lehess együtt, aki VALÓBAN akar téged, varázslat NÉLKÜL is.

Ez egy jó tanács, érdemes megfogadni. Már csak azért is, mert nem egyszer olvastam itt nagyon elkeseredett, és pánikkal teli kérdéseket, hogy "szerelmi kötést csináltam, és már nem akarom/meggondoltam magam, mert az illető egy bunkó, vagy akármi, és hogy csináljam vissza???

Hát nehezen!

Gratulálok az előttem szólónak is, hogy ilyen butaságban támogatja a kérdezőt........

2011. okt. 9. 02:03
 4/12 anonim ***** válasza:

"mert csak így van esélyem egy tartós kapcsolatra a kiszemeltemmel."

Figyelj, ha csak így van esélyed egy tartós kapcsolatra az illetővel, akkor megette a fene.

Mágiára, varázslatra van szükséged, hogy megkapd a "kiszemeltedet"?

Ez már régen rossz.

Nem magadért fog szeretni, hanem azért, mert mágiával elérted ezt.

Tehát ez nem lesz szerelem, csak magad mellé kötöd.

Ha valaki szeret téged, az szeressen úgy, ahogy vagy, és szeressen szabad akaratából, mágia, és hókuszpókusz nélkül.

Különben az egész kapcsolat semmit sem ér.

Szerelmi varázslatok egyébként garmadával vannak a neten, ha varázsolni akarsz, akkor használd őket, hátha bejönnek.

De úgysem lesz jó vége.

Soha nincs jó vége, ha valakire erőszakkal kényszerítjük az akaratunkat.

2011. okt. 9. 13:38
 5/12 anonim válasza:
70%
szerintem menj el egy pszichológushoz ő sokat tud segíteni!
2011. okt. 9. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ilyen mágikus könyv: Káma Szútra.
2011. okt. 10. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem hiszek az ilyesmiben, de nem tűnik túl korrekt dolognak valakit az akarata ellenére magadhoz kötni. Az amit egy korábbi írt, hogy név nélkül kérni hogy megtaláld a hozzád illőt az egy aranyos dolog.
2011. okt. 11. 11:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Bjarne Stroustrup: The C++ Programming Language Special Edition
2011. okt. 11. 21:55
 9/12 anonim ***** válasza:
A szerelmi kötèssel, bevonzással annyi a gond, hogy nem tudod megszûntetni. Ha egyszer eleged lesz az illetõbõl akkor sem fogsz megszabadulni tõle. De hát tudod, szabad akarat. Vagyis szabad akaratotokból csináltok rosszat, gonosz dolgokat így az illetèkeseknek nem sok dolga akad.
2011. okt. 12. 08:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Varazslatok nem leteznek :D
2011. okt. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!