Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elcsábítani egy pasit?
Ti hogyan szoktátok csinálni, kíváncsi vagyok minden részletre, de azért ne olyan legyen, hogy már-már ku*váskodnom kelljen :Dxd
Tudom, hogy a kedvesség az jó de én olyan valamire gondoltam, amivel "messziről" is felfigyel rám...vagyis egy buliban. Ismerjük egymást mert volt már egy kis valami köztünk de nem vagyunk beszélőviszonyban viszont ha bulin vagyunk észre szoktam venni, hogy van amikor néz. Én nem akarok oda menni mert tudom, hogy ha ő akar valamit akkor oda is jön (máskor is így volt) és ezt akarom elérni, hogy odajöjjön hozzám.
Én általában csinálok neki egy jó nagy tál bauxitfőzeléket.
Babi néni, 76/L
Persze segítettél :) mostmár tudom hogy 2 hete mi hiányzott..
2 hete buliban úgy volt, hogy beszélt vmit haverjával és miközben halgatta h mit mond engem nézett és én is néztem őt de nem néztem el..megvártam amíg ő elveszi rólam a tekintetét csak én éppen nem mosolyogtam hanem olyan hogy tehetted ezt velem fejet vágtam de most mosolyogni fogok rá :)
Ez is jó :D köszönöm :)
Jöhetnek még válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!