Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy pasit elcsábítani?
Azt a tanácsot kaptam, hogy ne kezdeményezzek ha tetszik valaki mert az nem jó, hanem csábítsak. De azt nem tudom hogy kell. Egy visszafogott, csendes lány vagyok, tőlem ez távol áll. Eddig mindig barátkoztam a pasikkal, bevágódtam náluk és csak utána lett valami, de nem csábítgattam soha.
Mit kell csinálni?
Igen, de gondolj bele, hogy mi lett volna ha nem te kezdeményezel? Semmi, csak vártál volna a srácra, aki azonban szintén nem tett volna semmit, mert mint kiderült, nem akar tőled semmit. Így legalább hamar kiderült a dolog, és továbbléphetsz.
Nem mondom, hogy mindig jó, ha Te kezdeményezel, de ha a srác már nagyon nem lép, akkor nem rossz megoldás.
De aztán már én léptem, és nem kellettem neki :D
Mondjuk az is lehet valamiért elment tőlem a kedve, vagy nem is tudom...Áhhh, idegesít ez a dolog.
Áhh, nála már nem csinálok semmit, nem kellek neki sajnos.
Mondjuk jótanácsok jöhetnek még, hogy mit csináljak máskor ha megismerkedem valakivel aki tetszik. Bár most egy kicsit elment a kedvem ettől az egész ismerkedős dologtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!