Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak elutasításként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak elutasításként egy kopasz, dohányos férfinak? Se így, se úgy nem tetszik, se dohány nélkül, se hajjal.

Figyelt kérdés
Nem mondhatom azt, hogy: szeretem, ha simogathatom a barátom haját, illetve zavar a cigi, ezért nem tudok veled többet elképzelni. Ezt így direktbe nem mondhatom. Mit javasoltok? Nem egy 20 éves nebáncsvirágról van szó, 33F. A hajáról nem tehet, a cigiről leszokni nem egyszerű. Volt nagyképű barátom, másokat lenéző is, káromkodós is, ellenőrző, velük nem volt gond, megmondtam az okot, legfeljebb utána hallgattam őket, mindent előszedtek, csak hogy megbántsanak, túl léptem ezeken az okokon.

2018. dec. 30. 21:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

2# nem tudom, ki pontoz. :(

2-es vagyok lepontozva, hogy miért azt nem tudom.

Igen, ez lesz a vége, ha nem értjük meg egymást, hogy nincs meg az összhang, nem vonzódom hozzá. Mert nem vonzódom hozzá, akár ennyinek is elég kellene lennie. Ok, köszi!

2018. dec. 30. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyíltan egyenesen, őszintén, de tapintatosan, hogy más a mentalitásotok és emiatt nem műkődne.
2018. dec. 30. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!