Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a srác, de iszonyat kövér, mit csináljak?
Hagyni kéne a fenébe.
Most képzeld el te mit gondolnál, ha kövér lennél, és valaki közölnél, hogy fogyjál, de úgy, hogy neked magadnak erre nem volt igényed...?
Te magad mondtad, hogy tetszik. Akkor mi a probléma?
Lehet nem is az probléma, hogy a külseje nem tetszik, hanem hogy félsz attól, hogy milyen lesz vele mutatkozni meg hogy mások mit fognak szólni hozzá?
Én tavaly ilyenkor 103 kg voltam, kövér, aztán a legalja 79 kg volt amire lefogytam és most 82 vagyok.
Meglepetés: Nem dagadtan jobban tetszem a nőknek. Totálisan megértem, ha nem akarsz tőle semmit amíg kövér, mert tőlem sem nagyon akartak a nők. Nem feltétlenül egy nő ígérete (hogy veled lesz) kell ahhoz, hogy megjöjjön az igényed a fogyásra.
Ja és ez nem vicc, sok dagadt ember tényleg azt hiszi, hogy ő jól van úgy, ahogy van.
Én férfiként tapasztaltam ilyet, a nő nagyon bejött, kedves, szép arcú, intelligens. De kórosan kövér. Értem sem változott meg (sajnos mi megpróbáltuk).
A tanulság számomra az volt, hogy ha valaki nem felel meg neked kívül-belül a párkapcsolat első pillanatától, akkor nagyon kicsi az esély, hogy bármilyen irányban változna gyökeresen érted.
A fogyáshoz hatalmas önuralom és akarat kell. Másért nem lehet lefogyni, ez bukásra van ítélve. Ha önmagáért akar(na) lefogyni, sikerülhetne neki.
Úgyhogy ez valószínűleg passzos, kérdező. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!