Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyan lánnyal, akinek nagyon bejössz, de neked nem tetszik?
Nem rég rám írt egy lány társkeresőn, hogy nagyon megtetszettem neki és képekről nem tetszett, de úgy voltam vele, hogy kedves leszek vele és megbeszéltük, hogy valamikor két ünnep között fogunk találkozni.
Egyrészt azért válaszoltam neki, mert én úgy gondolom, hogy így fer, másrészt azért is, mert teljesen kivagyok ábrándulva az egész társkeresésből. Soha nem azoknak kellek, akik nekem tetszenek, fordítva számtalan eset volt, amikor én tetszettem valakinek, de nekem ő nem.
Most nem tudom mit tegyek, mert semmi kedvem nincs találkozni vele, de mégis szorongok amiatt, mert lehet egyedül fogok maradni. :(
Én nőként nem örülnék ha úgy találkoznál velem,hogy nem jövök be Neked külsőre.
Kértél/láttál Róla több képet és egyiken sem tetszett?
Akkor fölösleges a randi, inkább most mond le mint akár Őt áltasd, akár magadat sodord hülye helyzetbe. Mert az lenne.
Vagy:esetleg ismerkedj Vele tovább találkozó nélkül, kérj Tőle több fotót, és pár levélváltás, több fotó után döntsd el,hogy tetszik-e Neked vagy sem.
Még mindig lehettek barátok.
32/f
Minek írtál vissza neki ha nem jön be? Teljesen értelmetlen volt az egész
Mi értelme van a szánalom írásnak és találkozónak ha nem jön be neked
Jobban jártál volna ha nem irsz vissza neki. Nem halt volna bele a lány.
Így sokkal rosszabbul jártál. Na midnegy te tudod
Sosem értettem az ilyesmit. Értem én, hogy szar egyedül lenni, de abban mégis mi a jó, hogy együtt vagy valakivel, aki nem jön be neked????
Hidd el, nekem is voltak hosszú időszakaim, amikor reménytelenül egyedül voltam, mégsem láttam abban semmi örömöt, hogy együtt legyek valakivel, aki nem vonz.
Nem egy, hanem legalább egy tucat olyan ember próbálkozott be nálam, aki nem jött be, mégis sosem éreztem késztetést arra, hogy rajtuk enyhítsem a magányérzetem...
Kicsit gondolj bele az agyaddal... tételezzük fel, hogy találkoztok és összejösztök.. akkor boldogabb leszel vagy mi? Vagy csak annyit érsz el vele, hogy a kapcsolat alatt bántóan érezteted szegény lánnyal, hogy nem kedveled? Abban mi a jó? Az erőltetett kapcsolat később jobban fog fájni, mint a kezdeti visszautasítás.
Amúgy ha te lekoptatod, még találhat valaki mást, tehát csak az idejét vesztegeted, ha belemész. Nem szorul ő rád, meg amúgy te sem rá.
Randizgass vele nyugodtan, hívasd meg magad programokra, nyugodtan hagyd, hogy vacsorázni, kávézni vigyen...
Nincs ebben semmi gond, a csajok is így csinálják, aztán ha kiderül, hogy többet akarsz, akkor jön a "legyünk csak barátok", meg a "bocs, én mégsem érzek úgy"
Gondolom, hogy nincs ebben semmi gáz, hiszen a nők tömegével csinálják, ha problémás lenne, akkor biztos nem tennék.
Kepekrol itelsz???
NE talalkozz vele, nem erdemled meg.
Eszedbe jutott mar, hogy nem mindenki fotogen es eloben mashogy nez ki?
#7 Az a gond, hogy életemben eddig egy párkapcsolatom se volt még. Én is így gondolkoztam mindig is, hogy inkább addig keresem a megfelelőt míg meg nem találom. Csak már tényleg egyre reménytelenebbnek érzem a helyzetemet. Már 2 társkeresőre is előfizettem, hogy növeljem az esélyeimet, de ott se akar összejönni semmi kölcsönös.
Többször volt olyan, hogy valaki megtetszett képekről, de élőben nem éreztem egy szikrányi vonzalmat se. Az a bajom, hogy azoknak a lányoknak egyáltalán nem kellek, akik igazán vonzanának.
Emiatt írtam vissza rá, mert már párkeresés ügyileg már padlón vagyok, úgy voltam vele, hogy hiába nem tetszik, próbálkozom hátha megfog, de már a találkozás gondolatától is rosszul vagyok, mert nem vonz a lány. Viszont attól félek, hogy egyedül fogok maradni egész életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!