Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyan lánnyal, akinek nagyon bejössz, de neked nem tetszik?
Nem rég rám írt egy lány társkeresőn, hogy nagyon megtetszettem neki és képekről nem tetszett, de úgy voltam vele, hogy kedves leszek vele és megbeszéltük, hogy valamikor két ünnep között fogunk találkozni.
Egyrészt azért válaszoltam neki, mert én úgy gondolom, hogy így fer, másrészt azért is, mert teljesen kivagyok ábrándulva az egész társkeresésből. Soha nem azoknak kellek, akik nekem tetszenek, fordítva számtalan eset volt, amikor én tetszettem valakinek, de nekem ő nem.
Most nem tudom mit tegyek, mert semmi kedvem nincs találkozni vele, de mégis szorongok amiatt, mert lehet egyedül fogok maradni. :(
És miért döntötted el már most, hogy élőben sem lesz rokonszenves? Egy fénykép alapján ítélni szerintem hülyeség.
Én pl. olyan bénán nézek ki a fényképek 90%-án, hogy az alapján az is csoda, hogy egyáltalán valaha volt pasim.
Ehhez képest élőben jó csajnak tartanak.
Ennyit a fényképekről..
# 11 Ez tipikusan úgy hangzik, mint pózerek komplexusa, akik siránkoznak ha rossz beállításban készült kép róluk, és nem úgy néznek rajta ki mint valami címlaplányok(tapasztalat pózer ismerősökkel, akik még csinos kinézettel is egyfolytában panaszkodnak a külsejükre). Külső szemlélők másképp látják ezeket a képeket.
Ráadásul nem megjelölt képekről beszélünk, hanem társkeresőre kitett fényképekről, oda meg bárki tud előnyösebb fotókat feltölteni magáról, miért épp egy előnytelent töltene fel?
Nem tudom más hogy van vele, de külső szemlélőként ha valakinek a képeire azt mondom, hogy "nem tetszik", arra elég objektív okom van, ami élőben nem fog változni: dagadt elhízott az illető, vagy gáz giccses stílusa van, r@b#ncos, stb.
Nem szoktam hajszálhasogató apróságokon fenn akadni, mint rossz képbeállítás, ha valakire azt mondom, hogy nem tetszik, arra jó okom van.
Találkoznék és megpróbálnám megismerni.
Figyelj nálam már nem egyszer előfordult, hogy külsőleg nem bejövős nő, olyan szinten megfogott(a belsőjével), hogy azonnal megváltozott az elhamarkodott állásfoglalásom vele szemben :)
#14 Már többször találkoztam olyan lánnyal, aki képekről tetszett vártam is a találkozót, de élőben egyáltalán nem fogott meg. Hiába találkoztam volna velük még többször úgyse éreztem volna többet. Én abba hiszek, hogyha először nem tetszik meg valaki akkor később se fog. Miben változna később?
Na most ennél a lánynál az a helyzet, hogy még képeken se tetszik és ráadásul még fideszes is, mert láttam egy pár migráns ellenes posztját, én meg szeretem azt, ha intelligens a másik és nem megvezethető ilyen politikai bullshit propagandákkal. A beszélgetésünk se volt túl értelmes.
Oké, innentől mindent értek, fideszessel akkor sem randiznék, ha világ legjobb külsejű embere lenne.
Az alapvető gondolkodásmódbeli különbsêg miatt.
Akkor se tetszene, ha nem lenne fideszes, mivel tényleg egyáltalán nem fog meg. Jobb lenne hagyni az egészet és belegondolva szánalas volt az, hogy kicsit hülyítettem. Csak az a sok kiábrándultás és reménytelenség miatt én se tudom mi lenne a megfelelő lépés.
Most így új évre csak egyetlen kívánságom van az, hogy végre megtaláljam azt a lányt, aki igazán tetszik, a vonzalom ne csak egyoldalú legyen és egy szeretetteljes kapcsolatban éljünk.
Semmiképp sem javaslom. Volt egy csaj akivel tök jól eldumáltunk de képeken nem jött be. Mondom egye fene hátha megtetszik élőben. A randi jó volt, értelmes, kedves de duci elég rendesen, főleg hason.
Már 4 éve nincs semmi komoly kapcsolatom, úgy voltam vele, hogy tök jó lesz ha összejövünk. Hát azóta még találkoztunk kétszer de nem hogy megkedveltem volna hanem már hányingerem van ha felmerül hogy talizzunk. Meg kell mondanom neki, hogy bocs de részemről nem alakult ki semmi. Ha nincs meg a vonzalom akkor nem lehet senkivel együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!