Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mitől működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől működhet egy kapcsolat kollégák között?

Figyelt kérdés
Illetve ha tetszene nagyon valaki, akkor bevallalnad, hogy pár hónapig csak kerülgetitiek egymást, amíg a másik elhelyezkedik egy másik cégnél?

2018. dec. 28. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem mindig oldható meg, hogy az egyik fél váltani tudjon. Ha nem közvetlen munkatársak (nem kell napi szinten egy csapatban dolgozni), akkor szerintem nem gond.

Számomra a vörös vonal a főnök-beosztott viszony, ezt semmilyen körülmények között nem lépném át. Persze ebben is vannak kivételek, pl. olyan falu vagy kisváros, ahol csak néhány munkahely van (pl. egy középiskola, ahol egy tanár házaspár egyik tagja tanít, a másik igazgató), de egy nagyvárosban, ahol ez elkerülhető, mindenképp törekednék rá, hogy ilyen ne alakuljon ki.

2018. dec. 28. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Ja igen, az se mindegy, hogy előbb volt a párkapcsolat, és utána kerültek egy munkahelyre, vagy csak ott jöttek össze a közös munkahelyen. Utóbbi kínosabb helyzeteket tud szülni.
2018. dec. 28. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Persze, a gond akkor szokott lenni, ha szétmentek, de munkatársak maradtok.
2018. dec. 28. 22:06
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha külön tudják választani a kettőt akkor simán működhet. A legtöbb probléma szerintem abból van ilyenkor, hogy "hazaviszik" a munkát. A munkahelyi dolgokon veszekednek egymással otthon is, ennek meg semmi értelme. Hogyha ezt sikerül kiküszöbölni akkor szerintem olyan mint bármelyik másik kapcsolat.
2018. dec. 28. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Ez is ilyen duma, hogy kerülendő meg kínos helyzetek, ha olyan ember jön a melóhelyre, akiért odavan a másik, akkor nincs olyan, hogy közvetlen kolléga-e meg hasonló bullshitek.

Egészséges, elfoglalt emberek abból gazdálkodnak, ami van. Ha éppen a közvetlen kolléga az, akire rápörgök, akkor ez van.

Nem kell ebbe túl nagy taktikákat keresni.

2018. dec. 28. 22:08
 6/11 A kérdező kommentje:

Munkahelyen ismerkedtünk meg, hierarchiában egy szinten vagyunk más csapatokban, de félek egy kapcsolat alaasna a szakmai tekintélyét és kínos lenne nagyon ha mégse sulne el jól a dolog...

Amugy is érik a váltás, elkezdtem állásokat nézni, de azért ezt nagyon végig kell gondolnom...

2018. dec. 28. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Kínos vagy nem kínos, h ő tetszik akkor vágja bele! Nem biztos hogy szakitotok is. Lehet,hogy ő lesz a feleséged majd.
2018. dec. 28. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
A munkahelyen ismertem meg a páromat, hónapokig nem volt köztünk semmi. Külön műszakban dolgoztunk,de így is olyan másfél órát együtt kellett lennünk, hogy megbeszéljük az új információkat,hogy a nappalos(ő) és az éjszakás(én) is tudjunk mindenről. Ekkor alakult ki a kapcsolatunk. Aztán átmentem nappalra és állandóan együtt dolgoztunk. Az összes vitánk a munkából eredt eddig, munkán kívüli dolgokról nem igazán szoktunk vitázni. A kapcsolatunk nagyon jó és stabil. Összeházasodtunk és most várom az első babánkat,így már nyilván nem dolgozom vele és hiányzik, hogy sokkal kevesebbet vagyunk együtt és nem értem, hogy mi a gondja baja, amikor hazajön,mert nem voltam ott,hogy lássam mik történtek. Szerettem vele dolgozni a véleménykülönbségek ellenére is és neki is hiányzom, hogy nem vagyok ott. Szerintem működhet simán,ha a felek elfogadják egymás véleményét és megpróbálják kizárni a munkát, amikor hazaérnek. Én nem várnék addig még a másik el nem megy új munkahelyre.
2018. dec. 29. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Ugyanattól, mint általában 2 ember között.
2018. dec. 29. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor működik, ha nem vagytok nagyon közel egymáshoz. Csak a kapcsolat miatt másik munkahelyet keresni nem biztos, hogy jó ötlet, persze akkor, ha a másik munkahely maximálisan megfelelő. Attól is függ, hogy milyen beosztásban vagytok. És attól is, hogy milyen korúak vagytok, kik a kollégáitok. Hasonló korúak között lehet, hogy "sosem bocsátják meg", hogy összejöttetek. Nem lehet általánosítani. Ki kell próbálni.
2018. dec. 30. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!