Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből kapcsolat?
Azért mert megvan minden tulajdonsága amit szeretnél, attól függetlenül nem biztos, hogy van kémia!
A kettő nem jár együtt.
Képzelj el két különböző személyiséget, de ugyanazokkal az értékekkel..
Te találtál valakit aki számodra megfelelő abban a tekintetben amit szeretnél. Viszont a kémia hiányzik vele.
Ne így keress párt.. Persze legyenek meg amit szeretnél (mindet tuti nem fogod együtt megtalálni a leendő párodban).. viszont ha beleszeretsz ismerkedés közben, és nem okoz csalódást, akkor több minden olyan tulajdonsága is pozitív lesz, amit előtte nem ítéltél annak (vagy nem ismertél).
Adj időt, hogy megismerkedjetek.. de azért 2 találkozó alatt mit becézget már téged? Nekem ez pl fura..
Ha ismerkedési fázis alatt érdekes lenne számodra a másik, és ilyen beállítottságú lennél, akkor szerintem várnád a beszélgetéseket vele.
Az érzelmekben az a jó/rossz, hogy nem lehet őket irányítani. Tehát a szerelem az 'beüt'.
Időt kell adni persze a kialakuláshoz, de ha egy hónap után se érzed azt, hogy folytatni kellene az ismerkedést, akkor felejtős. Főleg, hogy találkoztatok is már.
Nálam alapszabály, hogy ha a második randin nem jön az érzes, hogy megakarom csókolni vagy 'ebből még lehet valami', akkor felejtős az adott nő részemről és el kell engedni a témát.
hidd el, én pasiként mondom, hogy sokkal jobban örülök neki, ha egy nő nyíltan megmondja, hogy nem érzi a kémiát felém, mintha én érzem azt, hogy valami nem oké, de közbe azt mondja hogy szeret stb..
eltekintve a pszichopatáktól szerintem a férfiak többsége megérti és tiszteletben tartja a nők döntését. Ha nincs szerelem, akkor nincs, tovább kell lépni!
32/F
Nekem is volt egy ugyanilyen dilemmam par evvel ezelott, en is introvertalt ember vagyok, es en is ugy gondoltam, hoyg nem vagyok normalis es nem tudok kotodni... talakoztam egy sraccal, aki szimpatikus volt, jokepu, es belso tulajdonsagaiban szamomra tokeletes, olyan akirol almodni sem mertem volna. Tokéletes volt koztunk az osszhang, o kezdemenyezett is finoman, megis, én nem éreztem a kémiát, szinten nem tudtam miert, mikor megcsokolt, sem ereztem semmit...magamat hibaztattam nagyon sokaig, tulajdonkeppen mig a volt kapcsolatomon 2 honap alatt tultettem magam, ezen a sracon, akivel nem is jartunk, es tulajdonkeppen 4-5 honap ismeretseg utan megszakadt a kapcsolat, szoval rajta 2 evig toprengtem es volt lelkiismeret furdalasom, hogy mennyire halatlan vagyok, nem tudtam ot ertekelni, nekem senki sem jo, nem tudok szeretni....
aztan 2 ev utan jott egy srac, akibe 1 honap alatt beleszerettem, es nem kellett rajta filoznom, hogy akarom e ot vagy sem, minden procikammal ereztem, hogy akarom ot, majd jott a mostani parom (aki remelem a ferjem lesz) , nala sem volt soha kerdes a vonzalom (inkabb a tulajdonsagai aggasztottak az elejen, de aztan rajottem, hogy csak nem ismertem elegge es azota ugy erzem, o a legeslegjobb, akivel talalkozhattam es boldogga tesz, egyebkent viszont messze elter az elkepzelt idealomtol kulsore es belsore is, szoval errol ennyit).
Tehat a javaslatom, hogy ne topreng, ha talalkozol azzal a férfival akit neked rendelt a sors, erezni fogod es nem lesz ketelyed. Addig is probalj meg kotetlenul ismerkedni, csak ugy lazán, ne filozz elore, hoyg lesz e ebbol kapcsolat, csak érezd jol magad a randikon. Aztan majd alakul. Vagy igy,vagy ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!