Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből kapcsolat?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot. Minden tulajdonsága meg van amit valaha kerestem bárkiben (najó a legtöbb). De valahogy nem érzem a kémiát, nem tudom miért. Nem várom a telefon beszélgetéseket, zavar ha becézget stb. Eddig úgy gondoltam, hogy biztos csak azért mert introvertált vagyok meg nem ismerem eléggé de már nem is tudom. Miért nem érzem a szerelmet ha minden tulajdonsága megvan? Van értelme így folytatni? Eddig kétszer találkoztam vele (neten ismerkedtünk meg) és kb egy hónapja beszélünk. Sokan mondták, hogy még nem volt időnk megismerni egymást, mások meg azt mondják hogy ha beüt akkor beüt. Kinek higgyek? Nem volt még kapcsolatom, szerintem nem vagyok normális, elköteleződési gondjaim lehetnek... 18/L

#randi #ismerkedés #barát #szerelem #kapcsolat #elköteleződési gondok
2018. dec. 27. 21:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

hat az elso kapcsolatom 23 evesen volt, az elso randim 22 eves koromban. Ez a tortenet amit megosztottam veled, akkor tortent mikor 24 voltam. Most 28 vagyok, es mar 2 eve boldog parkapcsolatban, es mint irtam, elotte is voltam mar szerelmes, 26 evesen.

Pont azert irtam le, hogy tudd, attol hoyg igy erzel, meg nem vagy selejtes, minden rendben van veled es nem kell felned, neked is lesz boldog parkapcsolatod, ez nem verseny, hogy 18 vagy es meg nem volt. Van aki kesobb erik meg ra, vagy kesobb talat megfelelo partnert. A lényeg, hogy ne parazz, teljesen normalis amit erzel.

2018. dec. 27. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek, az, hogy kibe zúgsz bele, nem te döntöd el.

Kitalálhatsz te bármilyen tulajdonságokat, gondolhatod, hogy azok jók, de így fejben összerakni egy embert, hát az nem szokott bejönni.

Meg hát hány kapcsolatod lehetett összesen, hogy meg tudd ítélni, milyen tulajdonságokkal rendelkező fiú passzolna hozzád a legjobban?

Ezeket a dolgokat azért próbálgatni kell ám.

Továbbá a tulajdonságokon jóval túlmutat az ember személyisége. Az sokkal áthatóbb és összetettebb mint 15-20 tulajdonság felsorolása.

2018. dec. 27. 21:54
 13/18 A kérdező kommentje:
szándékosan nem terveztem előre, csak úgy van elképzelésem milyen tulajdonságokat imádok és mik taszítanak :D de nem erőltetem ezt a párkapcsolat dolgot, csak akkor zavar mikor ismerkednék és a srácok menekülnek miután megtudják hogy nem volt még kapcsolatom, mintha valami baj lenne velem..
2018. dec. 27. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Értelek, de akkor is kell racionalitás.

Ha elhatározod milyen tulajdonságokat szeretsz, akkor azt is meg kell ezzel együtt értened, hogy ettől még messze nem várhatod azt, hogy az illető iránt szerelemre lobbanj.

Most leírhatom én is, hogy szeretem az édes ízt, meg az omlósabb kaját, és akkor kijön vagy 800 féle sütemény, amikből van 3 amit tényleg bírok, aztán van 150 amit megeszek, a többi viszont lehet, hogy az alap ízvilágom ellenére még csak nem is jön be.

2018. dec. 27. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Baráti kapcsolat maximum.

Szerintem az a legegyenesebb ha "szakìtasz" vele. Benned már nem igen fog hatást kiváltani, viszont a leìrtak alapján benne már pislákol valami. Minél tovább halogatod neki annál rosszabb lesz.

És igaza van az előttem szóloknak, az érzéseidet nem irányìthatod. Annak a ketyegőnek a mellkasunkban nem mi mondjuk meg hogy kit szeressen, csak mert a tulajdonságai az agyunkak megfelelnek :D

2018. dec. 27. 22:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem kell egyből aggodalmaskodni, főleg ha az első kapcsolatod lenne az életben! Adj még pár randizási esélyt neki!

Ha sehogyan sem vonzódsz, akkor azt csak azt jelenti, hogy az elmélet és a gyakorlat nem mindig függ össze. Hiába képzeled el, ha a valóságban teljesen máshogyan működsz.

2018. dec. 27. 22:55
 17/18 A kérdező kommentje:
na azt hiszem ez megoldódott, egy másik lánnyal rakott ki kézenfogós együttalvós képet... szóval legalább van jó indokom...
2018. dec. 29. 11:54
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Hát igen... Ilyen is van, amikor csak érzi az ember, hogy valami nem stimmel.

2018. dec. 29. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!