Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ellenkező poltikai nézetekből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellenkező poltikai nézetekből bimbózó párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy megismertem egy hihetetlenül kedves fiatalembert. Előzékeny, úriember, vicces, van munkahelye ( tehàt nem kellene eltartanom) de kiderült, hogy ellenkeznek a poltikai nézeteink ( ő Fideszes.Bár làttam, hogy narancslevet ivott, mit sem sejtettem) szerintetek van értelme még egy randinak? Nem tudom mitévő legyek. Ez terjes cseppfertőzéssel egyébként? Nem ittam utána vagy ilyesmi.

2018. dec. 20. 03:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ezen múlna, akkor nekem nagyon rosszul menne a társkeresés, mivel egy individualista, szabad piacban gondolkodó, libertariánus vagyok. Magyarországon az emberek többsége államista,újraelosztó,etatista, ami pont az ellenkezője annak, amit én képviselek. Az, hogy ki melyik pártra szavaz, lényegében tökmind1, túl sok különbséget nem látok közöttük, ezek egymás között jókat röhögnek, h mennyi ostoba embert egymásnak tudnak ugrasztani. Színjáték az egész.
2018. dec. 20. 05:35
 2/6 peca1000 ***** válasza:
39%

Akkor lenne gond, ha ezt hangoztatná is, hogy Viktor a mi urunk, és bölcs vezetőnk :)

Randizz vele nyugodtan tovább! :)

2018. dec. 20. 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
Én nacionalista vagyok (nem fideszes), és nem hiszem, hogy összejönnék liberális lánnyal. Nem közvetlenül a politika miatt, hanem mert annyira különbözik a világnézetünk, ami lehetetlenné teszi a normális párkapcsolatot.
2018. dec. 20. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én politikailag liberális-féle vagyok, magánéletemben régebben erősen konzervatív, aztán a válásom után, a harmincas éveim derekán rájöttem, hogy a konzervatív értékeim nem érnek semmit ebben a hazug, ál-konzervatív világban.

(Pl van olyan konzervatív, fidesz szavazó ismerősöm, nem is egy, aki azon értetlenkedik, hogy miért nem akarok velük kötetlen szex kapcsolatot létesíteni, ha már elvált anya vagyok. Valahogy nem tolakodnak komoly kapcsolatért, de sértésnek veszik, hogy én meg arra vágyom.)

Kérdésedre válaszolva: kétszer meggondolnám, hogy jobbikossal vagy fideszessel összejöjjek. Tapasztalatom szerint nem jellemző rájuk a rugalmas gondolkodás, ami nekem nagyon fontos. Valószínűleg nem tudnánk egymást elfogadni. Ha meg csak kényelemből szavaz a fideszre, és ne meggyőződésből, az még rosszabb, mert ez azt jelenti hogy baromi fontos kérdésekben sem hajlandó gondolkodni és a véleményét vállalni. (nincs véleménye, csak úgy, nem is tudja, hát egyik kutya másik eb stb)

Persze kérdésedből látom a iróniát, ne aggódj, a butaság nem cseppfertőzéssel terjed, de sokat jelent, honnan szívod fel a szellemi táplálékodat, és nem csak a közéleti kérdésekre gondolok.

2018. dec. 20. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is éppen ellentétes pártállásúak voltunk az exnejemmel, én liberális párttag, ő meg jobbikos de ez nem okozott problémát köztünk. Viszont a mai, nagyon kiélezett helyzetben, nem hiszem, hogy kialakulna bennem kötődés egy ilyen esetben. Különösen ha budapestiek vagytok, mert itt még azt sem lehet mondani, hogy biztos csak nem érdekli a politika, és a buta barátaitól tájékozódik. Budapesten nekem egyetlen egy 70 éven aluli ismerősöm sincs, aki ne utálná a fideszt. Egy ilyen környezetben Budapesten fidesz pártinak lenni nekem most azt jelenti hogy vagy nagyon makacsul és buta vagy nagyon erkölcstelen valaki. Erkőlcstelen mert azt hiszi hogy majd hasznod húz a lopásokból, vagy ténylegesen is azt teszi már. Utóbbi esetben ráadásul tehetségtelen is, mert csak lopásból tudja elképzelni a boldogulását.
2018. dec. 20. 08:51
 6/6 Rockarc ***** válasza:
0%

Part, vagy partot valasztasz kerdezo?

Ha engem kerdezel, az osszes part igen szelsobalos gazdasagpolitikat folytat, igen meg a jobbik is. Az eszkozok meg az arrogancia szint, amiben kulonboznek. Kar ezen agyalni, nokent teged jobban taszit az utobbi, a ferfiakhoz meg azzal tudnak legegyszerubben azonosulni. A legtobben nem is gondolnak bele, hogy melyik mit csinal, siman erzelmi alapon szavaznak. Aki egy kicsit gondolkodik az mar vakarja a fejet, hogy ezek a valasztek?

A parodat valszeg nem erdekli a politika, beeri a neki tetszo jelszavakkal, mindegy milyen tartalom van mogotte. Mas lenne a felallas, ha meggyozodeses partkatona lenne, na ott tenyleg baj van. Ha ez nem all fenn, akkor nyugodtan osszejohetsz vele, a politikai nezete konnyen megvaltozhat egy szamara hatranyos valtozas miatt. Nem erdemes a politikan veszekedni.

42F

2018. dec. 20. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!