Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után vállaltátok fel a kapcsolatotokat?
Figyelt kérdés
Tehát mennyi ideje voltatok együtt a partneretekkel, amikor elmondtátok a közeli barátaitoknak, mennyi idő után lett nyilvános, akár Facebookon kiírva, mikor mutattátok be a szüleiteknek, és mikor a tágabb rokonságnak, ilyenekre lennék kíváncsi.2018. dec. 16. 03:15
1/9 anonim válasza:
Igaz nekem még nem volt kapcsolatom, de én biztos várnék vele 2-4hónapot is míg biztos kiderül,hogy ez komoly és nem csak egy futó kaland! Közeli rokonoknak nem mutatnám be külön szerintem felesleges mindjárt az elején! Lesz rá közben úgy is alkalom,hogy megismerjék egymást, ami meg a facebookot illeti oda lehet sose raknám ki, nem tartozik a magánéletem idegenekre! :) 23/f
2/9 anonim válasza:
18-26 éves koromig elég hamar elmondtam/elmondtuk mert otthon laktunk mindketten mindegyik barátnőmmel.
Így nyilván valakihez el kellett menni időnként, és nem lehetett mindig akkor menni ha épp nincsenek otthon a szülők...pláne este ugye...
Szóval max 1 hét telt el...
Aztán......26 évesen külön költöztem, és nagyrészt utána lévő 3 barátnőm is már külön élt, így volt hová menni úgymond, de úgy tudnám fogalmazni, hogy az első szex után mutattuk be egymást a szülőknek :)
Valahogy mindig szex után jött ki, hol 1 hét volt, hol 1 hónap.
A többi rokonnak jóval később sőt van ahol 1 év is eltelt mert a többi rokonnal ritkán találkoztunk. Barátok pedig , igazi barátok nem csak ismerősök....nekik kb 2 hét után.
34/f
3/9 anonim válasza:
Sajnos egyre több esetben látom facebookon hogy a srác már 1 hét facebookozás meg beszélgetés után kiteszi hogy ő kapcsolatban XY-al, de még nem is találkoztak. Mindezt úgy hogy a felek már 30 évesek is elmúltak. Nem tudom ilyen malőr után a nő hogy veheti komolyan a srácot? Ilyen emberrel szóba se állnék. Az se tudja milyen az illető, de már kapcsolatban.... Szánalmasak.
4/9 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt. Facebookon a mai napig nincs kint egyikőnknek se...meg elmondani se mondtuk el mindenkinek....csak megláttak minket együtt
5/9 anonim válasza:
Én szerettem volna titkolni még egy ideig, de közös baráti körrel nehéz volt ezt kivitelezni, már rég kitalálták igazából a dolgot, mire hivatalosan is felvállaltuk egymást a barátaink előtt :D A szüleimnek kicsit később mondtam el, olyan 1-2 hónap után, bemutatásra csak az eljegyzést követően került sor. A facebookra is olyan 1-2 hónap után raktuk ki. Tágabb rokonság az nálam nem igazán van, akik vannak, azok az esküvőn találkoztak vele először, a férjem oldali tágabb család meg kb fél év után ismert meg, amikor először elvitt magával egy családi "bulira" valamelyik nagymama szülinapjára.
6/9 anonim válasza:
Felvállalni első perctől felvállaltuk. Viszont nem kürtöltük szét, vagy tettük ki netre, az ilyenek sose érdekeltek egyikünket sem.
7/9 anonim válasza:
Első szex után voltunk kapcsolatban a facén, és ekkor mutattuk be egymást a családunknak. (Azóta már házasok vagyunk:)
8/9 anonim válasza:
Ismertük egymást egy nagyobb társaságból 5 éve, az első randink egy közös próba előtt volt. Szóval kb másfél óra után tudta kb minden barátunk. 😂 A szüleinknek pár nappal kédőbb mutattuk be egymást, nem azért, mert sietni akartunk, hanem mert azonnal tudtuk, hogy ez tartós lesz, akkor meg minek titkolózzunk? Idén vagyunk 10 éve házasok. 😊
9/9 anonim válasza:
Az első perctől, pedig az elején egyikünk sem gondolta, hogy ennyire komolyra fog fordulni a dolog. A barátainknak az első adandó alkalommal bemutattuk egymást, 1-2 hét se telt el, ő bemutatott a szüleinek szintén az első adandó alkalommal Skype-on (másik kontinensen élnek, személyes találkozóra csak 2 évvel később került sor), ez úgy egy-két hónappal azután történt, hogy összejöttünk. Az én szüleimnek nem mutattam be, de csak mert nem tartom velük a kapcsolatot. Facebookra és ilyen helyekre egyikünk se tett ki semmit, akkor sem, amikor összejöttünk és akkor sem, amikor összeházasodtunk. Más személyes infőkat sem osztunk meg a neten, rejtve van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!