Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak szex kapcsolat, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szex kapcsolat, vagy tobbet akarhat?

Figyelt kérdés
Legelső alkalomkor közöltem vele hogy nem szoktam barátság extrakkalt játszani, és tudja hogy ha lefekszem valakivel az nalam nagy ügy. Minden alkalommal osszebujva alszunk el, néha összekulcsolt kézzel és ad a homlokomra puszit, viszont amikor az utcán együtt vagyunk nagyon távolságtartó mert egy kisvárosban élünk közel a reptérhez (ott dolgozunk) ahol nagyon sok közös munkatárs szokott járkálni és nem szeretné hogy meglássanak minket együtt.. most elment egy hónapra nyaralni, amikor megkérdeztem hogy fog-e talalkozgatni másik lányokkal azt mondta hogy “nem hiszi”. Egyszer hajnalban ért haza, kerdeztem hogy merre volt (nem gyanúsan, felőlem azzal talalkozgat akivel akar amíg nem beszéltük át a dolgokat), mondta hogy haverokkal, és hogy ne aggódjak mert nem volt ott lány.. szerintetek mit szeretne?

2018. dec. 12. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Csaxex.
2018. dec. 12. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Tőle kérdezd meg
2018. dec. 13. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!