Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, leírnátok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, leírnátok milyen tulajdonságai legyenek egy barátnő-és milyen egy feleség jelöltnek?

Figyelt kérdés
Korral. Köszi a választ :)

2018. okt. 20. 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Hány éves vagy?
2018. okt. 20. 16:25
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Szerinted sablonosithato pár leirt tulajdonság?
2018. okt. 20. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Nálam nincs ilyen, hogy barátnő meg feleség "jelölt". Az élet nem egy ügyvédi iskola, ahol mindenféle jelöltek vannak, akiknek vizsgákon kell átesniük meg mindenféle szempontoknak kell megfelelniük, én legalábbis nem így tekintek a társkeresésre. Nekem az a lány lesz a barátnőm/feleségem, akit úgy fogok szeretni és elfogadni, ahogy van és ő is engem. 😎
2018. okt. 20. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Szűz, főállású anya akar lenni, szeret olvasni, túrázni.
2018. okt. 20. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és 24/F
2018. okt. 20. 17:29
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Elfogad olyannak amilyen vagyok belsőre és ne ítélkezzen felettem. Fontos, hogy meg tudjak benne bízni és rá merjem bízni a legnagyobb titkaim. Legyen meg a közös érdeklődési kör, fontos az is, hogy fel tudjuk egymást vidítani. Legyen intelligens és lehessen vele jókat beszélni és témázni. Szeretném, ha lenne normális jövőképe és azt is, ha vannak tervei és hasonlóan vélekedjünk az olyan dolgokról, mint a házasság és a gyerek stb. Örülnék, ha szeretné az állatokat, mert én is szeretem őket. Általában legyen segítőkész és kedves az emberekkel és velem is. Szeretném, hogy törődjön velem és szeressen. Végül pedig örülnék neki, ha szexuálisan nyitott lenne az új dolgokra és elfogadó velem szemben ilyen téren is.
2018. okt. 20. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os, megkérdezhetem, mit takar az, hogy segítőkész, kedves az emberekkel? Azt értem, hogy a szeretteinél ez hogy nyilvánul meg, de idegenekkel kapcsolatban hogyan? Főleg a segítőkész.
2018. okt. 20. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Én igazából csak arra gondoltam, hogyha látja az utcán például, hogy valaki segítségre szorul akkor ne nézzen félre és sétáljon el. Nem kell különösebben szentnek lenni én sem vagyok az és szerintem senki, de az jó dolog, ha valaki apróságokkal segít másokon, ha tud.

2018. okt. 20. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Mindenki mást akar.

Nekem pl nem tetszenek a túl nagy mellű lányok. A többség meg pont nagy mellűt akar.

De a lényeg, hogy legyen kedves, rendes, visszafogott, ne legyen nagyon műveletlen, ne legyen elhízva.

legyen ápolt.

2018. okt. 20. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:

A fiúk kb. 35 éves korukig csak egy nőt akarnak akivel napi 3 szor lehetne szexelni, és még csak szóba sem hozni a házasságot! Pár kivétel van, de az csak erősíti a nagy számok törvényét! 35 éves kora után esetleg gondol a nősülésre, de szeretne egy 20 éves szűzlányt feleségül venni. Ez nem pont az én véleményem, de az átlag így gondolkodik.

F/60

2018. okt. 20. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!