Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, leírnátok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, leírnátok milyen tulajdonságai legyenek egy barátnő-és milyen egy feleség jelöltnek?

Figyelt kérdés
Korral. Köszi a választ :)

2018. okt. 20. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8-as, akkor mondjuk szociális fóbia kizárva, mert mások előbbre vannak, mint ő? Vagy ha nem tud segíteni? Akkor is álljon ott a tömegben?

Csak ez mindig nagyon fura volt nekem, hogy ha mondjuk pofát vágok egy idegenre, már lapát, mert az idegen fontosabb. Mert nálam a semleges viselkedés az alap, nem várom el, hogy a párom Superman-t játszon, és mindenkinek alárendelje magát. Ne gonoszkodjon aktívan.

2018. okt. 21. 07:09
 12/12 anonim ***** válasza:

# 11

Nem, nincs kizárva a szociális fóbia, meg semmi ilyesmi, hogy bárki előrébb lenne, mint ő. Én csak azt mondtam, hogy jó dolog, ha valaki segítőkész és ahogy az embernek úgy nekem is segít sok dologban Amit nyilván próbálnék viszonozni. (Persze nem kötelezően kell mindig ugrani mindenkinek, mint a szuperhős.)

"ha mondjuk pofát vágok egy idegenre, már lapát, mert az idegen fontosabb"

Én ilyet nem írtam.

Igen, valóban a semleges viselkedés az alap az idegenekkel szemben.

2018. okt. 21. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!