Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan tudnátok venni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan tudnátok venni olyan nőt, aki kezdeményezett nálatok? El tudtok így képzelni kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Egy kedves ismerősömnél egy ittas este folyamán ha úgy vesszük kezdeményeztem - elmondtam neki, hogy tetszik, de semmi komoly nem történt közöttünk (ott amúgy sem volt a helyzet alkalmas). Azóta még inkább keresi a kontaktot velem, sokszor keres fel, flörtöl get velem, tényleg van köztünk valami szikra, de azt érzem, hogy csak azert is keres mert az egóját fényezem...

Szóval egy ilyen közeledést mennyire tudnátok komolyan venni?

2018. dec. 25. 23:17
1 2
 11/16 Rockarc ***** válasza:
34%

Siman. A helyzet az, hogy anno egy hazibuliban, amikor mar nem voltunk szomjasak, egymasra kattantunk egy leanyzoval, pedig nem is volt az esetem, sot szinte semmi koze nem volt az idealomhoz, de masnapra mar eleg keves maradt meg az elozo esti emlekbol. Ellenben o egy kozos havernon keresztul vakrandira hivott. Es nagyon bejott, osszejottunk. Sajnos rajtunk kivulallo korulmenyek miatt mentunk szet, majd egy fel evig tartott, el is telt azota 2 evtized, azota is banom. Nagyon.

Ferfi szempontbol nekem sose volt gondom a kezdemenyezessel, de ertem, hogy egyesek miert igenylik, hogy a no kezdemenyezzen. Mert onnantol egyertelmu szamukra, a no szandeka legalabb a randira, de tobbet is el birnak kepzelni. Szoval nem nagyon fogsz olyan ferfit talalni, aki egy noi kezdemenyezest ne venne a legkomolyabban.

A te eseted hasonlit az enyemre, de mondjuk itt a srac mar kepben van a szandekaid felol. Szerintem nem sundorogne a kozeledben, ha nem akarna valamit, egyszeruen csak fel.

Noi szempontbol nezve kiabrandito lehet, hogy meg az illegetenel tart a kiszemelt him, es csak jarja a felesleges koroket, mikozben te meg dobalod neki a kenyermorzsakat ket marokkal. Ha hajlando vagy elkapni a grabancat, akkor minden bizonnyal lesz egy sajat bejaratu baratod. ;)

42F

2018. dec. 26. 01:37
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Ha legközelebb berúgsz, tuti rád is mászik. Ez nem olyan kezdeményezés. Könnyű célpont vagy részegen és tudattad vele.
2018. dec. 26. 08:44
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Komolyan, volt így már komoly lapcsolatom.
2018. dec. 26. 10:33
 14/16 anonim ***** válasza:
45%

Igen.

Nem ezzel van gond, hanem a bulival, és az ottani körülményekkel.

2018. dec. 26. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Ostobaság az eszmefuttatás, hogy egófényezés meg ilyesmik. Erre amúgy is a nők hajlamosak inkább. Biztos, hogy tetszel neki, és vágyik rád. Miért ne venne komolyan??

Szerintem kicsit cselekedj bátrabban (józanul), és agyalj kevesebbet.

2018. dec. 28. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Simán komolyan tudnám venni, viszont ha nem tetszel neki, akkor megeshet hogy kiéhezett pillanatában csak szex kedvéért pozitívan reagál. Szóval ha nagyon oda vagy érte akkor csak lassan, különben lehet hogy a végén nem fogsz örülni.
2019. jan. 5. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!