Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínos helyzetbe kerültem. Mit tegyek? Van esélyem ennél a lánynál?
Küzdősport edzésen megvert egy csaj,elég keményen.
Késöbb rámírt Facebookon,hogy “Szia,bocs hogy olyan durva voltam,nem akartalak bántani”
És nekem nagyon tetszik ez a csaj.Mit csináljak?
Arra gondoltam megírom neki,hogy nem baj,nagyon ügyes meg menő csaj vagy.
Ez nagyon kínos,szerelmes vagyok egy csajba és ez történik
Miért lenne szégyellni való az, ha valaki legyőz egy sportban? Ez akkor sem szégyen, ha küzdő sportról és ráadásul nőről van szó. A férfitől elszenvedett vereséget nem vennéd ennyire a szívedre? Helytelenül tennéd. A sport győzelmek és vereségek sorozata.
És ha sakkról lkenen szó? Miért "illő", hogy a nő veszítsen?
Férfi avgyok.
A sakk az teljesen más.Egy nő gyakorlatilag megvert engem.
Mindig azt mondják a nők,hogy erős férfit akarnak,akire férfiként tudnak tekinteni és meg tudja őket védeni.
De egy olyan fiúval összejönne egy lány,akit meg tud verni?Mondom attól félek,hogy nem férfinak tart,hanem egy gyenge kisfiúnak,akivel lány létére felmosta a padlót.
Mit gondoltok??
Azért durva, hogy kb. 1 embernek esett le, hogy ez a fétises hülye az megint, és le is pontozzák.
Napi szinten írj ki ilyen kérdéseket.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Kedves Kérdező!
Miért él benned az a téveszme, hogy sportban (de másban is) egy nővel szemben a férfinek győzni KELL!? Szerinted a sakk az más... Szerintem ott is versenyezhet nő a férfivel és jogosan győzhet is. A férfi pedig gratulál és kész.
Ismét leírom: szerintem helytelenül fogod fel ezt a vereségedet. Éppen akkor jobb volt, legyőzött. Lehet, hogy éppen egy szerencsés fogással, dobással érte el, mert te pl. megcsúsztál a talajon és ez vetett téged hátra, vagy akár a kezed elakadt ruhájában. Legközelebb talán egymás után többször is legyőzöd. Aztán talán ismét ő győz le téged. A sport az már "csak" ilyen. Nagy szerencse, hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!