Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiuk! Rettentő rosz helyzetbe kerültem. Mit csináljak?
Van egy lány akit nagyon szeretek a lány egy haveromnak azt mondta hogy le akar koptatni és hogy nekem nem menne a haverség és ez miatt inkább nem erölteti magát hogy barátok legyünk.
Napok óta nem szól hozzán persze szinte minden nap találkozunk.
Én szeretném meg tartani mint barát és leendő barátnő jelölt.
nem most röktönk akarok vele járni de nem akarom azt hogy soha...
nem tom mit tegyek nem szól hozzám és a régi jó találkozokra, és szinte mindegyikre azt mondja hogy nem érezte jol magát és most a legjobb haverjaimra hajt
Vszinüleg azért szerettem bele mert csodálatos más részt azt a játékot játszotta velem hogy huzd meg, lögdel vagy erezd el...
nem hiszem hogy ezek után márt tudnék keresni...
Egyszerüen nem tudom kiszakitani a fejembül azt az 5-10 mp-es pillanását ... higyátek el ha még lány lennél te lennél rá e legirigyebb ha meg srác akk egyböl beleszeretnél ...
szal kell nekem kell a társasága kell a tekintete a hangja a szeme egyszerüen mindene kell...
olyan számomra mint a drog... vagy halál vagy elviselhetetlen kín , de ha velem van akk a boldogságom nem is mert határt ... tudok nevetni ... hülyéskedni érzem hogy élek.
ja és a többi érzést még megfogalmazni sem birom...
de tudom hogy nem vagyok belé szerelmes de azt tom hogy szeretem. és vele szeretnék lenni örökre ...
*haverjaidra bukik*
1.értelme.lehet hogy tetszel neki
2.totál nem jössz be neki és le akar koptatni hogy ne legyél a barátja
az biztos hogy le akar koptatni.
de hogy tudom meg akadájozni hogy mégjobban megutáljon és hogy tudnám elérni hogy meg is szeressen erre vok kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!