Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában elég érdekes helyzetbe kerültem. Mi a
véleményetek? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Egy 14 éves fiú vagyok. Nemrég mentem át egy új suliba. Az előzőben én voltam az akit mindenki lenéz és a legtöbb lány szóba sem ált velem. Most pedig amikor átjöttem, elég érdekes dolgok történtek velem. Kb. egy héttel késöbb az info szakkörön egy nagyon helyes korombeli lány próbált velem fröltölni. De akkor még nem szoktam meg az új sulit és emiat nem tünt föl, hogy flörtöl velem. A szakkör után nem tudtam kiverni a fejemből őt. Ezután egy jó ideig nem láttam. A következő hetkben föltünt, hogy az egyik lány az osztályomból gyakran engem néz amikor nem figyelek oda. Sőt még kivételezett is velem amikor nem csináltam meg a leckét (Ő a felelős). Ráadásul ofő orán valami olyanról beszélt, hogy ha valamit megkaphatna egy "érzelem/tulajdonság-boltból" ö boldogságot és érzelmeket kérne. Aztán van még egy lány aki afajta nyomulos tipus. Ha esetleg kb. égy két perces eltéréssel lépünk ki az ajtón akkor mindig mellémugrik és rólam érdeklődik.És múltkor amikor a lefelémenet a hugom köszönt nekem teljesen felháborodva kérdezte tőlem, hogy "Az a lány a barátnőd?" Körübelül ez ment Kb 2 hónapja amikor az iskolanap alkalmából büfét rendeztünk. Míg a többiek kint sürögtek forogtak addig én bementem egy pillantara. Ekkor az a lányt akit a szakkörön láttam betolta a terembe barátnője és szerelmet vallot nekem (mármint a lány) és aztán elrohant.Pedig még a nevét sem tudom!Elsőre nem voltam benne biztos, hogy nekem monta de a másnapi éffolyamkiránduláson folyton engem figyelt. Kb ennyi. Tehát van egy lány aki nagyon aranyos, egy akivel jól el lehet beszélgetni, és mégegy aki bármit megtenne értem.Nem szeretném egyikőjüket se megbántani. Nem tudom, hogy mit tegyek. Kérlek segítsetek!
2010. febr. 6. 23:40
1/9 anonim válasza:
nos háát ez elég bonyolult,de azt a lány válaszd aki iránt több érzelmet "táplálsz" és ez van fordítva is, értem ezt most arra h amikor vele vagy érzed h hevesebben ver a szived vagy ha nem vele vagy akkor is rá gondolsz és már alig várod h láthasd, lehet h most még ennyire még egyik lány sem jön be vagyis h még meg vagy zavarodva kicsit de gondolkozz el ezen h ha még nem is vagy szerelmes egyik lányba se de melyikük tetszik a legjobban és kivel tudnád elképzeln h összejöjjetek,bocsi elég bonyolult ahogy leírtam de remélem megérted ls remélem h tudtam vmennyit segíteni
15/ L
2010. febr. 6. 23:56
2/9 anonim válasza:
hát gondolkozz el rajta hogy szerinted meilyik a LEG normálisabb! ne válassz magad mellé valami h-lye csajt.. a szerelmet vallós az jópofa:) hajrá!
2010. febr. 6. 23:57
3/9 anonim válasza:
Szerintem a szerelmet vallós lány az gyerekes egy kicsit..
A felelős lány pedig osztálytársad..és hát én is jártam oszttárssal és személy szerint nem valami bonyodalom mentes a dolog:S
Az info szakkörös(Y)
2010. febr. 7. 00:01
4/9 anonim válasza:
(előző...kicsit gyerekes, hát milyen legyen 14 évesen? )
szerintem aranyos, kedves gesztus, gondolj bele mekkora bátorságra volt szüksége. a nyomulós hosszabb távon gáz szerintem, olyan rátelepedős lenne, mindenkit a barátnődnek nézne, ilyesmi. szerintem is azt válaszd, akivel a legjobban érzed magad, ettől a többieket még nem kell megbántani, majd túlteszik magukat rajta.
2010. febr. 7. 01:08
5/9 anonim válasza:
Valaki írja már le max. 2 rövid mondatban, hogy mi a kérdés, mert elolvastam de nem tudom mire kell válaszolni. köszi :D
2010. febr. 7. 03:02
6/9 anonim válasza:
egyszerübben, mi a kérdés ?
2010. febr. 7. 08:47
7/9 A kérdező kommentje:
Röviden: Van három lány aki szeret engem de semelyiket sem akarom megbántani, és ha helyzet marad abból csak káosz lessz. Választanom kéne köztük.
2010. febr. 7. 12:07
8/9 anonim válasza:
Megmondod nekik,hogy nem akarsz barátnőt még. Inkább mond meg,minthogy beleéljék magukat.
Szívesen járnék olyan suliba,mint te!
2010. febr. 7. 17:11
9/9 anonim válasza:
Hát válaszd azt, amelyik neked a legjobban bejön a többi meg majd túlteszi magát rajta. Senki nem hal bele egy kis csalódásba...
Ha nem tudsz választani mondd meg, hogy te most nem akarzs barátnőt, majd talán később. Addig is történnek az események, hátha valamelyikbe igazán beleszeretsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!