Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nő meghódítása? Egyszerűen belezúgtam. Help!
A lépcsőházunkba nemrég költözött egy 30 as évei közepén járó nő.
Iszonyat jól néz ki, és nincs élettársa, gyereke, meg semmi. (kifigyeltem :)
annak ellenére, hogy ennyi idős nagyon ad magára, és tényleg simán letagadhatna 10 évet.
Nagyon kedves, mindig mosolyog rám, mikor találkozunk.
Én 20 éves vagyok, kb fél éve nincs senkim...tudom, tudom, sok a korkülönbség, de egyszerűen, hihetetlen ez a nő....gyönyörű, de tényleg, a mosolyától meg szó szerint elolvadok...Nem tudom mi van velem...
eddig a legidősebb barátnőm is "csak" 18 éves volt...
Első látásra szerelem....ha van ilyen.
Egyszerűen nem tudom hogyan közeledjek felé, ő nem az a kamasz lány, akit be lehet hülyíteni, igazi érett nő.
Pillanatnyilag megszólítani se tudnám..., össze kéne szedni magam, de ha ez megvan, mégis miről beszéljek vele, meg, hogyan indítsam a párbeszédet?
Egyszóval: mire vágyik egy ilyen nő?
20/f
nem vagyok szégynelős, szemérmes, sőt.....Xd
de ennél a helyzetnél egyszerűen leblokkoltam...
am nincs kocsija, biciklivel jár mindenhova....
Beszélgess vele, akkor rájössz, hogy miért van egyedül.
Elvált, nem találta meg az igazit...stb. mit keres...szexpartnert vagy férjet.
Ha férjet, hát nem tudom, hogy egy 20 éves annak való -e de ki tudja.
Én 36 vagyok és házas, nekem nem kellene egy 20 éves, annyira sose volt jó a szex senkivel, hogy kor szerint is próbálkozzak.
Most ez mér fura? Ki tudja miért nincs pasija? Lehet nemrég szakított, vagy elvált, de engem ez nem izgat.
Az bezzeg teljesen elfogadott, hogy 17 éves tinicsajok 40 éves fószerekkel szaladgálnak mi???? Érdekes, ott senki nem papol hogy kislány, én pedig itt egybő kisfiú vagyok....
szóval akkor a sarkamra állok, átmegyek valami ürüggyel.
Szia!
Sztem simán el lehet indítani egy semleges (pontosabban annak tűnő) :) beszélgetést.
Annak minden nő örül, ha kedvesek vele, érdeklődnek iránta, hogy h van, ilyesmik. Az, h h tudsz vele elkezdeni beszélgetni, helyzetfüggő. Sztem az is tök oké, ha megkérdezed, h érzi magát "újdonsült" lakhelyén. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!