Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly szakítás után lévő, összetört lány meghódítása?
Decemberben megismerkedtem egy lánnyal (én 25, ő 26 éves), és pár perces, vicces körülmények között lezajlott beszélgetésünket követően e-mailt cseréltünk. Nagyon heves, magával ragadó e-mailezést követően többször találkoztunk, ami szintén jól sikerült, szabályos rajongásban, és állandó sms-ezéssel teltek a kezdeti hetek, 2 alkalommal le is feküdtünk egymással. A szándékai komolynak tűntek, tervezgette a szüleinek, barátainak történő bemutatást. Kb. 3-4 hét után egy szempillantás alatt minden megváltozott. Amikor nem vagyunk együtt, gyakorlatilag alig keres, hét közben a kommunikáció nullának tekinthető (én „erőltetem”), és részéről érzelemmentesnek tünik. A hétvégi találkozásaink a mai napig szintén nagyon pozitívak, ott a réginek tünik, ám lehetőséget nem adott ismét együtt töltött éjszakára.
A lánynak 6 hónapja volt egy nagyon csúnya szakítása. Az akkori barátja elhagyta miatta a feleségét, majd rövid időre összeköltöztek, közös terveket szőttek, ám a 9. hónapnál a srác egy másik nő miatt váratlanul mégis eldobta. A „bnőm” ezután összeroppant, lefogyott, a barátait korábban elhanyagolta, és kb. mostanra tudta újraépíteni az életét.
Nyilván ilyen sokk után az ember még nincs kész egy komoly kapcsolatra, ez érthető.
Az én szándékaim nagyon komolyak, pillanatnyilag más városban lakunk, de minden további nélkül a közelébe költöznék, ezt tudja is. Mégis fél, mostanra már alig mutatja jelét bármiféle ragaszkodásnak, úgy érzem, csak én kapálózok utána, ő most csak elvan a kis világában, én meg a perifériára szorultam, érzem, hogy nem én vagyok fontos most neki. Próbálom jelét adni, mennyire szükségem van rá, de ő változatlanul döntésképtelen, elmondása szerint nem mer, nem tud lépni, ő sem érti az okait, nem megy neki (pedig megkedvelt). Nem tol el magától, de nem is enged közel.
Sajnos az én érzéseim sem önműködőek, és visszacsatolás nélkül egyre nehezebb, én meg marcangolom magam miatta, gyakorlatilag minden variáció lezajlott már a fejemben (én nem vagyok szimpatikus neki, még mindig a volt párját szereti, vagy csak egy átmeneti kapaszkodó vagyok neki).
Segítsetek, egy ilyen szakítás utáni, válságot követő szituációban hogyan tudom elnyerni a lány bizalmát, és kitörölni a régi kapcsolat nyomait??
Szerintem azért csinálja ezt mert fél hogy megint "pórul-jár". Ha elmondanád neki az ézéseidet talán "megkönnyebül" hogy te nem lennél olyan.
Másik: egy jó "szoros" ölelés; lehet hogy megnyugtatná :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!