Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évvel idősebb csaj meghódítása, hogyan?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és találkoztam egy 19 éves csajjal nemrég, annyira megtetszett, hogy nem bírtam róla levenni a szemem. Az előző barátja 8 hónapja meghalt. (nem tudom hogyan, erről nem beszéltünk) Szerintem még nem teljesen nyitott, de nem tudom.
Nem tudom, hogyan tudnék lépni ilyen ügyben, de bármit megtennék hogy vele legyek.
Szerintem nem akadály az a 3 év, hallottam már nagyobb korkülönbségről is.
Valaki esetleg tudna pár jó tanácsot adni?
2011. júl. 25. 22:48
1/4 anonim válasza:
beszélj szíből. el kéne mondni neki is, amit itt leírtál
2/4 A kérdező kommentje:
De ha ezt így elmondom neki, akkor lehet hogy a volt barátjára fog gondolni, mert ő azt tragédiaként élte meg.
Találkoztam vele több órán át egy társaságban voltunk és többször is rám mosolygott.
2011. júl. 26. 00:16
4/4 anonim válasza:
hát, tőlem szobrozhatsz ölbe tett kézzel. de biztos jobban örülnél, ha a lány keze lenne te öledben :D vagy épp ő ülne ott... vaaagy a te kezed az ő ölében :D ha ennyire megértő vagy, esténként csak te fogod rángatni a farkad. meg csak búskomor szerelem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!