Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fitness edző nőknek tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitness edző nőknek tetszenek nem kigyúrt, számítógépes kocka pasik?

Figyelt kérdés

Néhány éve kezdtem járni edzőterembe, mert egész nap a számítógép előtt ülök munkám miatt, és kellett a napi mozgás leginkább egészségmegőrzés miatt.

Egy kicsit szálkásabb, jobb alakú is lettem de nem lehet rám azt mondani gyúrós vagyok, nem is eszek tudományos fitness módon sem.

De egy nagyon szexi, fitness edző lány félreérthetetlen jeleket kezdett adni hogy szívesen ismerkedne.

Őszintén szólva meg is lepett mert valamiért olyan "előítélet" volt bennem hogy fitness edző lányoknak a klasszikus nagydarab gyúrós pasik tetszenek. Hát attól én a 75 kg-al fényévekre vagyok! :D

2018. dec. 12. 09:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Oké, ő hajt rád.

És mit tud/gondol rólad?

Ja, és értékek, gondolod, hogy minden pénzes, kockahasú pali IQ light, bunkó, állat?

Ráadásul emberi értékekből nem lesz lakás, fogszabályzó a gyereknek, nyaralás,... de ez MINDENKINEK van, hiszen azt írtad, hogy mindenkinek van pénze és kocsija.

2018. dec. 12. 12:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Mit ertesz az alatt, hogy hajt rad?
2018. dec. 12. 12:42
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt a pénz dolgot. Dolgozol, van pénzed abból megveszed amire szükséged van. Nem? Nekem legalábbis így van. Ha kell valami megveszem. Hogy érted hogy van akinek nincs. Nyilván aki munkanélküli annak átmenetileg nincs,
2018. dec. 12. 12:44
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Azok a reakciók alapján, ahogy a kapcsolatok és a pénz viszonyáról beszélsz, te vagy egy fiatal, burokban felnőtt srác vagy, éretlen értelmi intelligenciával, vagy rohadt gazdag.
2018. dec. 12. 12:58
 25/28 anonim ***** válasza:
61%
Egy pont ilyen felállású ismerős pár nemrég házasodott össze, de már nagyon régen együtt is vannak.
2018. dec. 12. 13:03
 26/28 A kérdező kommentje:

"lakás, fogszabályzó a gyereknek, nyaralás, audi, bmw" -

Ezek mióta luxus dolgok? :-)

2018. dec. 12. 13:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ha még sokat töfődsz itt, hogy mi van, addig lehet valaki elhívja randizni. Ha kaptál "félreérthetetlen jeleket", mi a kérdés?
2018. dec. 12. 14:48
 28/28 anonim ***** válasza:
23%

NE ETESSÉTEK A TROLLT!

A válaszaiból egyértelmű, hogy kamukérdés!

2018. dec. 12. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!