Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fitness edző nőknek tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitness edző nőknek tetszenek nem kigyúrt, számítógépes kocka pasik?

Figyelt kérdés

Néhány éve kezdtem járni edzőterembe, mert egész nap a számítógép előtt ülök munkám miatt, és kellett a napi mozgás leginkább egészségmegőrzés miatt.

Egy kicsit szálkásabb, jobb alakú is lettem de nem lehet rám azt mondani gyúrós vagyok, nem is eszek tudományos fitness módon sem.

De egy nagyon szexi, fitness edző lány félreérthetetlen jeleket kezdett adni hogy szívesen ismerkedne.

Őszintén szólva meg is lepett mert valamiért olyan "előítélet" volt bennem hogy fitness edző lányoknak a klasszikus nagydarab gyúrós pasik tetszenek. Hát attól én a 75 kg-al fényévekre vagyok! :D

2018. dec. 12. 09:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Háát mindenképpen kösd fel a gatyát,mert bombázzák a sikeres,gazdag,kisportolt,Audis,BMW-s pasik,tehát ha lát benned potenciált akkor szerencséd van de ha nem hozod a szintet akkor kivág egy féléven belül.
2018. dec. 12. 10:45
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát ha Audi meg BMW kell neki akkor vegyen magának mert tőlem nem kap. :D
2018. dec. 12. 10:48
 13/28 anonim ***** válasza:

8.-nak.

Nem. Illetve igen, sportolok, de nem erősportot.

Ilyen alkatom van: [link]

2018. dec. 12. 10:53
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem az,hogy venned kell neki,hanem nagy a konkurencia mivel kelendő a csaj,piacképes ergó válogathat a sikeres,kisportolt,Audis palik között.

Villantanod kell,mert tele van jobbnál jobb palikkal,és hozzá van szokva ehhez.

2018. dec. 12. 11:58
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát én nem fogok villantani. Így majd kiderül tényleg bír e engem vagy villantós pasi kell neki. Ilyen egyszerű.
2018. dec. 12. 12:01
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Oké,csak mondom,hogy a gatyát kösd fel,mert ha össze is jöttök nem fog tartani sokáig hiszen fogják bombázni ajánlatokkal sőt egyre többször.

Tehát ha össze is jöttök és ,,nem hozol egy sintet" annak rövid úton vége lesz.

2018. dec. 12. 12:05
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

ÁLLJ!

Adva van 1 szexy edző csaj. Aki jó pasik között mozog.

Te nem vagy annyira jó pasi, és a pénzed sem villantós.

Akkor mit tudsz/akarsz neki adni?

Miért téged válasszon és ne egy sportos, pénzes srácot?

2018. dec. 12. 12:12
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Igen kérdező amit 17-es mond.

Miért jöjjön veled össze?

Mit tudsz neki nyújtani?

Miért téged válasszon?

2018. dec. 12. 12:17
 19/28 A kérdező kommentje:

A pénz és a kocsi már lefutott és unalmas dolgok, kit érdekel hogy van pénzed és kocsid. MINDENKINEK VAN!!!!!!!!!!!!!!!!

Értéket is tudni kell adni, olyat ami nem anyagi.

2018. dec. 12. 12:32
 20/28 A kérdező kommentje:

Ráadásul elmondtam a kérdésben hogy nem én hajtok rá, hanem ő hajt rám, annak ellenére hogy választhatna nagyon izmos és nagyon pénzes pasit.

Na akkor most mi van?????????

2018. dec. 12. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!