Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 év korkülönbség sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
30 éves leszek és az egyik tarskereso oldalon írt egy 50 éves férfi. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

2018. dec. 11. 22:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Miért van az, hogy itt a GYIK-en, 20 év korkülönbség sokak számára kizáró ok, de biszex, drogos, arab/fekete, pasikkal meg majd mindenki összejönne?
2018. dec. 12. 00:27
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

Nem sok. De ezt neked kell érezni. 50 évesen lehet valaki fitt egészséges és 30 évesen is lehet elhízott, igénytelen, beteges. Sok férfi 50 évesen még a virágkorát éli.

Nekem is 30 a barátnőm, nagyon jól kijövünk minden téren, fantasztikus a szex is. 3 éve együtt élünk. Egészségesen élek, heti 5x15 km-t futok, igényes vagyok önmagammal és a környezetemmel szemben.

2018. dec. 12. 00:31
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

“Miért van az, hogy itt a GYIK-en, 20 év korkülönbség sokak számára kizáró ok, de biszex, drogos, arab/fekete, pasikkal meg majd mindenki összejönne?”

Nem lattam meg itt olyat aki szivesen osszejonne biszex vagy drogos pasival csak esetleg ha o is az, de az mar mas tema. De hogy konkretan mi bajod az arab/fekete ferfiakkal azt nem ertem, foleg, hogy ebbe a felsorolasba tetted bele. Oszonten kivancsiva tettel, hogy mi a baj veluk (es meg mielott valaki ram mondana soha nem voltam ilyen ferfival, de nem tartanam kizaro oknak).

2018. dec. 12. 01:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok lenne. El se tudom képzelni, hogy egy ilyen idős férfit vonzónak találjak.

Hugh Jackman se úgy néz ki, mint 30 évesen. De a legtöbb férfi nem egy Hugh Jackman...

Még nem találkoztatok személyesen, ha jól értem. Lehet, hogy nem azt fogod kapni élőben, amire kép alapján számítasz. Bár ez 30 éves férfival is előfordulhat.

2018. dec. 12. 02:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindig ezt a kérdést tegye fel mindenki: Anyám/apám lehetne?

Ha a válasz nem, akkor nem sok. Főleg manapság, amikor jellemzően az emberek nem 19-20 évesen vállalnak gyereket, hogy egy 20 évvel idősebb emberre azt mondhatnád, hogy anyád/apád lehetne. (A te szülőd sem 20 évvel idősebb nálad esélyesen, hanem inkább olyan 25-30-cal az átlagot elnézve.)

2018. dec. 12. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!