Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja ezt?
Sziasztok!
Nem régen randiztam egy csajjal és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti korábban tapasztatatok-e hasonlót és ha igen akkor hogyan kezeltétek?
Korábbról ismertem, 3 évvel vagyok nála idősebb, ráírtam minden felvezetés nélkül, hogy nem-e lenne kedve találkozni, meglepetésemre simán belement még úgy is, hogy később át kellett tegyem az időpontot.
Jót beszélgettünk, okos, kedves, mesélt magáról, végig figyelt, nevetgélt mikor mondtam valami vicceset, picit zavarba jött amikor a szemébe néztem hosszan és visszakérdezgetett szóval jót beszélgettünk.
A végén pedig megelőzve engemet ő kérdezte, hogy "ugye találkozunk még?" Meg is beszéltünk egy következő találkozót de csak 3 hét múlvára, mert mindketten elutazunk karácsony környékén.
Viszont azt figyeltem meg, hogy a közösségi médián sose ír magától, volt hogy egyszer unalmamban ráírtam akkor kedvesen és bőven válaszolgatott, de aztán megint semmi. 3 naponta dobok neki valami vicces videót arra küld két nevetőfejet, de önmagától sose ír, pedig jól esne.
Az egyik barátom szerint azért nem ír mert ilyenkor a lány másik 5 pasival is beszélgethet és nekem is bővítenem kellene a lehetőségek körét.
Az egyik kérdés, hogy mennyire jövök be neki? (bár szerintem ez aligha lehet kérdés, de mindesetre gondoltam megkérdezem) A másik pedig, hogy ezt más is szokta-e csinálni, és ti hogyan kezelnétek mindezt, írnátok-e neki, milyen gyakorisággal, hogy ne legyek azért tapadós se meg ilyesmi?
Köszönöm, hogy elolvastátok!
"Az egyik barátom szerint azért nem ír mert ilyenkor a lány másik 5 pasival is beszélgethet és nekem is bővítenem kellene a lehetőségek körét."
Nagyszerű, ha így van. Huxley jóslatai lassan beteljesednek. "Mindenki mindenkié".
...
...
...
Undorító.
Az emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a messengeres/viberes/ akármilyen netes felületes beszélgetésnek.
Lány vagyok, fiatal, egyetemista és nem beszélgetek 8 millió emberrel messengeren. Kb. 2-3 emberrel szoktam velük sem állandóan. És ha unatkozom sem írok nagyon rá emberekre.
Az emberek már az alapján próbálják egymást megítélni hogy ki hanyszor ír/miket/hogyan stb. De ez hülyeség.
Lehet hogy ez a lány sem foglalkozik annyira az ilyesmivel. Magamtól őszintén nekem sem annyira jutna eszembe hogy a helyébe írjak neked. És nem azért mert neki nem jössz be hanem mert sokaknak ez annyira nem része az életének.
A személyes találkozókon látottakkal/hallottakkal próbálj következtetéselet levonni. Ha nem akar tőled semmit, úgyis jegelni fog.
Inkabb ne a haverjaidra hallgass!
Nem mindenki szeret irni.
Szerintem nyugodtan kerdezd meg, hogy miert ilyen szukszavu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!