Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy lánnyal akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy lánnyal akivel lefeküdtem és kiderült, hogy prosti (? )

Figyelt kérdés
Én meg gyorsan leléptem amég aludt, mert nem tudtam volna kifizetni és féltem, hogy megveret ezért. Mi lesz ha megtalál? én nem tudtam, hogy prosti, ha tudtam volna le se fekszek vele, most mit csináljak? A prostik ha randizni akarnak miért nem mondják meg mindjárt a legelején, hogy prostik?

#szex #randi #prostival
2018. dec. 9. 00:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
A prostiknak nincsenek striciei? Most úgy mondjátok nekem, mintha tudnom kéne, mikor sosem voltam prostinál és sosem érdekelt a téma, semmit sem tudok róluk, csak hogy fizetősek, meg hogy van aki futtatja, bár lehet hogy az utóbbi a haverjaim hülyeségei, de hát nem tudom én nagyon megijedtem hát nem vagyok egy hatalmas bunyós, nem akartam egy kétajtós szekrényt meglátni előttem. Hát az olyan doboz volt mint amibe 100 darabos zsepik szoktak lenni olyan nagy kb. és csak kiszóródva lehetett ott legalább 20, a doboz meg tele volt kb. Mindegy, majd ha meglátom beszélek vele, de mégis, hogy kérdezzem meg, hogy tényleg prosti e? Mert amúgy szép lány volt, de ha az akkor inkább nem találkozok vele. Hát nem tudom, fura érzésem van a számon, lehet, hogy herpeszem lesz, de lehet hogy csak beképzelem, nem tudom, bár a gyomrom is kavarog, kitudja hányan tömték meg előttem.
2018. dec. 9. 17:06
 22/25 anonim ***** válasza:

21: Általában nincsenek striciejik, csak az utcán dolgozó prostiknak. Akinek stricije van, ahhoz nem szívesen mennek az emberek.

"Hát nem tudom, fura érzésem van a számon, lehet, hogy herpeszem lesz, de lehet hogy csak beképzelem, nem tudom, bár a gyomrom is kavarog, kitudja hányan tömték meg előttem."

:D mondták már hogy hipohonder vagy? Nyugi, nemibetegséget a legkisebb eséllyel kapsz prostitól, pont ők járnak ugyanis szűrésre, a maradék népesség 99%-a viszont soha nem volt még szűrésen. Herpeszt akárkitől kaphatsz, de az leginkább saját magadra vonatkozik, legyengült immunrendszered van. Én soha nem kaptam el herpeszt a barátnőimtől. 40f

2018. dec. 9. 17:24
 23/25 Rockarc ***** válasza:

Tehat a ferfi tusfurdo es egy halom ovszer alapjan megallapitottad, hogy prosti? Az nem lehet, hogy az exe cuccai, akivel mostanaban szakitott? Ez szerintem siman jobb magyarazat, mint amit te talaltal ki. Raadasul passzol a lereszegedeshez es az agyba rancigalashoz, mindenki maskepp eli meg. Baratocskam lehet most szabadultal meg egy tuti notol, aki kicsit ossze volt zavarodva.

42F

2018. dec. 9. 20:38
 24/25 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy tényleg prosti, bár inkább ne beszéltem volna vele. Szívfájdítóan mesélt, hogy milyen jól esett neki, hogy valaki nőnek veszi, ezért is jött el velem randira, kár, mert tényleg szép nőről van szó :(
2018. dec. 12. 14:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Mekkora kérdés, és mekkora válaszok! A QA is ember, neki is lehet élvezetből is szexelni, hogy ne csak akkor élvezzen, amikor kifizetik! Akkor úgy néz ki, hogy ingyen numerát kaptál. Menj máskor is!
2018. dec. 12. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!