Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy lánnyal akivel lefeküdtem és kiderült, hogy prosti (? )
21: Általában nincsenek striciejik, csak az utcán dolgozó prostiknak. Akinek stricije van, ahhoz nem szívesen mennek az emberek.
"Hát nem tudom, fura érzésem van a számon, lehet, hogy herpeszem lesz, de lehet hogy csak beképzelem, nem tudom, bár a gyomrom is kavarog, kitudja hányan tömték meg előttem."
:D mondták már hogy hipohonder vagy? Nyugi, nemibetegséget a legkisebb eséllyel kapsz prostitól, pont ők járnak ugyanis szűrésre, a maradék népesség 99%-a viszont soha nem volt még szűrésen. Herpeszt akárkitől kaphatsz, de az leginkább saját magadra vonatkozik, legyengült immunrendszered van. Én soha nem kaptam el herpeszt a barátnőimtől. 40f
Tehat a ferfi tusfurdo es egy halom ovszer alapjan megallapitottad, hogy prosti? Az nem lehet, hogy az exe cuccai, akivel mostanaban szakitott? Ez szerintem siman jobb magyarazat, mint amit te talaltal ki. Raadasul passzol a lereszegedeshez es az agyba rancigalashoz, mindenki maskepp eli meg. Baratocskam lehet most szabadultal meg egy tuti notol, aki kicsit ossze volt zavarodva.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!