Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy lánnyal akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy lánnyal akivel lefeküdtem és kiderült, hogy prosti (? )

Figyelt kérdés
Én meg gyorsan leléptem amég aludt, mert nem tudtam volna kifizetni és féltem, hogy megveret ezért. Mi lesz ha megtalál? én nem tudtam, hogy prosti, ha tudtam volna le se fekszek vele, most mit csináljak? A prostik ha randizni akarnak miért nem mondják meg mindjárt a legelején, hogy prostik?

#szex #randi #prostival
2018. dec. 9. 00:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Bajod még lehet, akár lehetsz nemi beteg is tőle, de mondom, hogy nem hiszem hogy pénzért dugott volna veled.

Meg ha beb-szott, szerinted mennyire fog emlékezni rád?

2018. dec. 9. 00:25
 12/25 anonim ***** válasza:
4es kommented alapján szerintem nem biztos hogy prosti volt. Meséld el hogy ismerted meg,mert prosti nem iszik szolgálatban.
2018. dec. 9. 00:27
 13/25 anonim ***** válasza:
Kamu. Fordítva ülsz a lovon.
2018. dec. 9. 00:38
 14/25 anonim ***** válasza:

A hölgyet Csipkerózsikának hívják. Velem is megtette, csak én hamarább kapom a fizut,(kártya,külsős) így már pénteken felvehettem.

Elaludt nálam is, de én ott hagytam neki háronezerkilencszázkilencven forintot(3999), és a casio okosórámat. És leléptem.

Ma egy ukrán alvilági fugurának kinéző, egy pici ember, de széles, mint egy pinpongasztal, tag пунчи мокуш mesélte, hogy a luvnya Csipkerózsika néven fut, és aki fizetés nélkül otthagyta eddig mindig különös halálnem áldozatává vált. Értettem a célzást.

2018. dec. 9. 02:08
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó jó helyen kapizsgál. Egyik haverom 2015 októberében tűnt el, kereste a rendőrség is de sehol semmi. Legutoljára valami prostival akart kufircolni és emlékszem, vigyorogva mesélte, hogy valami hamupipőkének becézik, de szerintem ő is csipkerózsikára gondolt. Én a kérdező helyében mihamarabb elköltöznék egy másik városba minimum
2018. dec. 9. 02:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Kamu.

Egy prosti nem várja meg, hogy leessen neked, hogy fizetned kell neki a szexért.

2018. dec. 9. 08:47
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát, egy üzletbe járt sokszor és ott láttam meg. Sokadszor láttam már őt és mindig olyan szomorúnak nézett ki vagy nem is tudom, aztán ráköszöntem beszélgetni kezdtem vele, de gyorsan lerázott, mert sietett, aztán egy másik nap elhívtam őt randira egy étterembe, onnét átmentünk egy szórakozóhelyre, ittunk egy keveset, neki megártott, mondta, hogy szeretne hazamenni és hogy kísérjem el, mert nem szeretne ilyen állapotban nem akar egyedül sétálgatni az utcákon. Felkísértem és behúzott és onnantól értitek, megvolt ami rendkívül jó volt és ő elaludt én meg nem tudtam, kimentem a fürdőszobába, megpillantottam a férfi tusfürdőt, úgy átsiklottam rajta, aztán nagyon sok magassarkú és az ágya meletti polcon nagy doboz óvszer, meg krémek voltak én úgy beijedtem hirtelen, hogy húztam is onnét. Nem tudom, mit gondoljak, nagyon szép nő, nagyon simán elmegy prostinak. Nem tudom, lehet hogy összeszedem a bátorságom és majd egyszer abba az üzletbe összefutok vele megbeszélni az esetet.
2018. dec. 9. 11:00
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Atyáég de beszari vagy. Ha nem mondta és nem is volt nyilvánvaló, hogy pénzért dugott akkor miért kérne pénzt? Tiszta hülye vagy. Nem tudom prosti-e de ez egy randi volt, persze lehet, hogy könnyebben történt a dolog mert ehhez szokott de most nem pénzért volt. A prosti is vágyik arra, hogy néha valaki saját magáért kívánja, ne csak pénzért. Esetleg nem is prosti csak úgy tűnik a dolgok miatt.

Szerintem ne légy balfácán. Ha újra látod akkor mond neki, hogy menned kellett és olyan szépen aludt, hogy nem akartad felkelteni. Aztán kérdezd meg, mi az a sok cucc nála és az szerint dönts kell-e a nő vagy kuka.

2018. dec. 9. 14:45
 19/25 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem, először azt kéne kideríteni, hogy nem szedtél e össze valami betegséget
2018. dec. 9. 14:53
 20/25 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, te miket nem képzelsz :D

A prostik nem így működnek, voltam elégnél, volt akivel jóban is voltam munkán kívül is. A hatalmas óvszerdboboz valóban arra utal, hogy prosti, de remélem nem a 15 darabos maxi packra gondolod hatalmas doboznak :D Szóval ha 100-as csomag volt akkor kérdéses. Az biztos, hogy ezt nem üzlet volt részéről, és a nemlétező stricijei sem fognak döglött lófejekkel üldözni :D

2018. dec. 9. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!