Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy lánnyal akivel lefeküdtem és kiderült, hogy prosti (? )
Bajod még lehet, akár lehetsz nemi beteg is tőle, de mondom, hogy nem hiszem hogy pénzért dugott volna veled.
Meg ha beb-szott, szerinted mennyire fog emlékezni rád?
A hölgyet Csipkerózsikának hívják. Velem is megtette, csak én hamarább kapom a fizut,(kártya,külsős) így már pénteken felvehettem.
Elaludt nálam is, de én ott hagytam neki háronezerkilencszázkilencven forintot(3999), és a casio okosórámat. És leléptem.
Ma egy ukrán alvilági fugurának kinéző, egy pici ember, de széles, mint egy pinpongasztal, tag пунчи мокуш mesélte, hogy a luvnya Csipkerózsika néven fut, és aki fizetés nélkül otthagyta eddig mindig különös halálnem áldozatává vált. Értettem a célzást.
Kamu.
Egy prosti nem várja meg, hogy leessen neked, hogy fizetned kell neki a szexért.
Atyáég de beszari vagy. Ha nem mondta és nem is volt nyilvánvaló, hogy pénzért dugott akkor miért kérne pénzt? Tiszta hülye vagy. Nem tudom prosti-e de ez egy randi volt, persze lehet, hogy könnyebben történt a dolog mert ehhez szokott de most nem pénzért volt. A prosti is vágyik arra, hogy néha valaki saját magáért kívánja, ne csak pénzért. Esetleg nem is prosti csak úgy tűnik a dolgok miatt.
Szerintem ne légy balfácán. Ha újra látod akkor mond neki, hogy menned kellett és olyan szépen aludt, hogy nem akartad felkelteni. Aztán kérdezd meg, mi az a sok cucc nála és az szerint dönts kell-e a nő vagy kuka.
Kérdező, te miket nem képzelsz :D
A prostik nem így működnek, voltam elégnél, volt akivel jóban is voltam munkán kívül is. A hatalmas óvszerdboboz valóban arra utal, hogy prosti, de remélem nem a 15 darabos maxi packra gondolod hatalmas doboznak :D Szóval ha 100-as csomag volt akkor kérdéses. Az biztos, hogy ezt nem üzlet volt részéről, és a nemlétező stricijei sem fognak döglött lófejekkel üldözni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!