Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiszemeltemet más is fűzi! Mit kellene tennem?
Nem tudom biztosra, de azt hiszem hogy egy másik srác is fűzi azt a lányt, akit elhívtam randira. Hagyjam figyelmen kívül? Vagy mi lehet a jó döntés ebben a szituban?
Elhívtam randira, de csak egy későbbi időpontban tudtunk megegyezni. Mindketten elfoglaltak vagyunk sajnos most.
... meg más is fűzi. :D Nézd meg milyen lesz a randi, aztán utána meglátod mi lesz a következő lépés.
32/f
Mennyire később lesz az a randi?
Még nem vagytok pár, kicsit korai féltékenynek lenned. Ha azt veszed észre, hogy nem figyel rád, akkor érthető hogy elmegy a kedved tőle, de ilyenről nem írtál. Attól hogy mással is ismerkedik, még lehet hogy te jobban tetszenél neki. Neked is úgy kellene hozzáállnod, hogy ismerkedtek, és kész, lehet egy jó beszélgetés lesz belőle, lehet egy párkapcsolat, lehet, hogy találkozol vele és 5 perc után látjátok, hogy nem illetek össze.
Pontos időpont nincs megbeszélve, de a jövő utáni hétre mondtuk, hogy ott biztosan találunk időpontot.
Nem vagyok teljesen elégedett sem az érdeklődésével sem. Bár tény h nagyon elfoglaltak vagyunk most, de én így is mindig szánok rá pár percet, hogy írjak neki, ő ritkábban
Ennyire nem elkeserito a helyzet. Ha elmegy veled randizni, akkor tokmindegy hanyan fuzik, az eselyt te is megkapod, hogy megismerhessetek egymast. Forditva kene felfognod a dolgot, a pohar felig tele van, ott ul veled szemben a csaj, pedig hanyadik olcso kavet issza mar, hogy unalmasabbnal unalmasabb emberek pavazasat nezze vegig. Ott a te idod, vedd le a labarol.
Ha felelmet, vagy a feltekenyseg legkisebb jelet eszreveszi rajtad, akkor hiabavalo a probalkozasod. Neked magabiztosnak, erdekesnek es humorosnak kell lenned. Igazabol olyan, mint egy ZH, de itt mindent lehet hasznalni. Legy kreativ, ha tetszik a show, akkor a kovetkezo is el akar majd menni. Ja, a bazari es bunko stilus az kerulendo. Fel a fejjel, a csajozas is egy szakma, ki kell tanulni.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!