Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki egy 16 éves szűz, és teljesen belém esett. Én szintén szűz 21 vagyok. A lány amúgy elég rondácska, igen ilyen bunkó vagyok, és nekem szexre kellene csak a lány, de nem akarom megbántani, mert ahogy eddig kiismertem, nagyon érzékeny, és szerintem nagyon összetörne, ha így kihasználnám. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen leszek, de most valahogy előbújt belőlem az ördög. Nagyon az elveimmel szembemegy, de nagyon meg is akarom tenni. Mennyire lennék bunkó ha megtenném? Képes leszek még tükörbe nézni ezután?

2017. jún. 23. 02:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg előtte mindenképp. Nekem számítana azért, hogy kivel veszítem el, és tényleg szorongtam tőle, hogy utána ott leszek hagyva (szerencsére több éves kapcsolat lett belőle, aminek a 4. hónapjánál történt ez, de akkor is aggasztott). Visszanézve, nekem nagyban meghatározta a későbbi kapcsolataimat, ahogy az akkori párom bánt velem és ahogy hagyta, hogy én bánjak vele... 17 voltam amúgy.

Szóval szerintem ha szorult beléd egy kis úriemberség, játssz nyílt lapokkal és mondd meg neki, hogy te nem tudsz úgy érezni iránta, de "vonzódsz hozzá fizikailag". (Hiába csúnyázod, végső soron ágyba bújnál vele, szóval igen, ez van.)

20/L

2017. jún. 23. 02:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2017. jún. 23. 04:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Lebeszéltél róla. Nem vagyok én ilyen hogy ezt tegyem, és ekkora fájdalmat okozzak valakinek. Inkább keresek tovább, aki mind belsőleg mind külsőleg tetszeni fog.
2017. jún. 23. 05:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első jól beszél. De figyelj ha ledumáljátok és mindekettőtöknek oké akkor simán. Nem kötelező mindenkinek irdatlan nagy szerelemből elvesztenie. Viszont az elsőt úgy kell csinálni hogy mindkét félnek pozitív, jó, emlékezetes élmény legyen.
2017. jún. 24. 03:27
 5/5 anonim ***** válasza:

"De figyelj ha ledumáljátok és mindekettőtöknek oké akkor simán."

Mi oké van abban, hogy ha kérdező lefexik egy általa is rondácskának aposztrofált lánnyal? Legyünk már azért kicsit igényesek! Becsüljük magunkat annyira, (ha már szegény szerencsétlen kislány megbecsülése szóba sem jöhet) hogy nem fekszünk össze akárkivel. Lószart sem eszünk csak azért, mert éhesek vagyunk, hanem szépen kivárjuk, amíg kulturált körülmények között a számunkra megfelelő étellel tudjuk elverni az éhünket.

2017. jún. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!